Τσάμπα "Χ", μπορούσε τη νίκη!

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό ...
Τσάμπα "Χ", μπορούσε τη νίκη!

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Πασχαλάκη, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλη, Βιερίνια, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Κρμέντσικ, μια ενδεκάδα με μοναδική  έκπληξη τη συμμετοχή του Μουργκ σε αυτήν αντί του Τζόλη.

Η ομάδα ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, είχε στο δεύτερο λεπτό μια εξαιρετική ευκαιρία με τον Μουργκ να στέλνει στην μπάλα άουτ μετά από γύρισμα του Σβαμπ, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και άρχισαν να γίνονται απειλητικοί.

Η καλύτερη στιγμή τους στο πρώτο 45λεπτο καταγράφηκε στο 14', όταν χρειάστηκε μεγάλη επέμβαση του Πασχαλάκη σε σουτ του Εμβιλά, στη συνέχεια το νέο σουτ του ίδιου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μας, για να ακολουθήσει σουτ του Καμαρά με την μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού μας! Να σημειωθεί πως η φάση ξεκίνησε από λάθος του Κρέσπο!

Η πίεση των φιλοξενούμενων βραχυκύκλωσε τον ΠΑΟΚ που δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα και τα λάθη από τους παίκτες ήταν πολλά, συχνά αβίαστα. Ο Πασχαλάκης σε δύο περιπτώσεις σταμάτησε τις εκτελέσεις φάουλ των Βαλμπουενά και Φορτούνη, αποκρούοντας τα φάουλ που εκτέλεσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην! Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή, έχοντας έναν καταπληκτικό και αλάνθαστο Ουάρντα, αναγκάζοντας τους παίκτες του Μαρτίνς να περνούν τη σέντρα με το τηλεσκόπιο!

Στο  51' ο Ίνγκασον με σουτ από κοντά μετά την απόκρουση του Σα στην κεφαλιά του Ουάρντα, σκόραρε ανοίγοντας το σκορ. Ο ΠΑΟΚ είχε τον πλήρη έλεγχο στο ματς, ο γάβρος αρκούνταν σε σπασμωδικές κινήσεις, αλλά στο 77' η μπάλα μας τιμώρησε! 

Μετά από κόρνερ του Φορτούνη, ο Μπα πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνάς μας, ο Πασχαλάκης έκανε την έξοδο του Μεσολογγίου και ο στόπερ του Ολυμπιακού ισοφάρισε! Ήταν η μοναδική φορά που ο Ολυμπιακός πάτησε στην περιοχή μας στην επανάληψη και αυτό με στημένη φάση!

Ο ΠΑΟΚ δεν τα παράτησε, προσπάθησε για τη νίκη, ήταν όμως πολύ άτυχος καθώς στο 93' η φωτοβολίδα του Τζόλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σα.     

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Βιερίνια, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Μουργκ (83' Τζόλης), Κρμέντσικ (69' Σφιντέρσκι) . 

Ολυμπιακός: Σα, Ρεαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέντο, Ραφίνια, Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά (71' Χασάν), Φορτούνης (82' Μπουχαλάκης), Βρουσάι (62' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (82' Μασούρας).

.............................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

93ο λεπτό: Φοβερό δοκάρι ο Τζόλης!

4 λεπτά οι καθυστερήσεις

88ο λεπτό: Κεφαλιά του Σβαμπ άουτ

83ο λεπτό: Τζόλης στη θέση του Μουργκ

82ο λεπτό: Βγήκαν Φορτούνης, Ελ Αραμπί και μπήκαν Μπουχαλάκης, Μασούρας

77ο λεπτό: 1-1ο Μπα με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φορτούνη

73ο λεπτό: Σουτ του Σβαμπ μπλόκαρε ο Σα

71ο λεπτό: Χασάν στη θέση του Βαλμπουενά

70ό λεπτό: Καλό σουτ του Ουάρντα αουτ

69ο λεπτό: Σφιντέρσκι στη θέση του Κρμέτσικ

68ο λεπτό: Κίτρινη στον Ραφίνια

62ο λεπτό: Ραντζέλοβιτς στη θέση του Βρουσάι

61ο λεπτό: Κίτρινη στον Ίνγκασον

56ο λεπτό: Καλή κεφαλιά του Ίνγκασον, άουτ!

51ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ίνγκασον με σουτ από κοντά μετά την απόκρουση του Σα στην κεφαλιά του Ουάρντα

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ

Ημίχρονο, με τον Σβαμπ να πιάνει την κεφαλιά μετά από φάουλ του Βιεϊρίνια και η μπάλα να περνάει άουτ

1 λεπτό οι καθυστερήσεις

42ο λεπτό: Κεφαλιά ο Κρμέντσικ μετά από σέντρα του Μουργκ, άουτ

36ο λεπτό: Απέκρουσε ο Πασχαλάκης το φάουλ του Φορτούνη!

34ο λεπτό: Φάουλ για τον Ολυμπιακό λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή μας. Το έκανε ο Πασχαλάκης (!) στον Ελ Αραμπί. Κίτρινη στον Πασχαλάκη

28ο λεπτό: Ο Σα με τις γροθιές την κεφαλιά του Ίνγκασον, μετά από φάουλ του Βιεϊρίνια

24ο λεπτό: Κεφαλιά του Σβαμπ άουτ

21ο λεπτό: Κίτρινη στον Κρμέντσικ

20ό λεπτό: Με τις γροθιές ο Πασχαλάκης απέκρουσε το φάουλ του Βαλμπουενά

14ο λεπτό: Μεγάλη επέμβαση του Πασχαλάκη και στη συνέχεια σουτ του Εμβιλά στο δοκάρι μας! Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Κρέσπο!

5ο λεπτό: Σουτ του Βιεϊρίνια από πλάγια θέση, μπλόκαρε ο Σα

2ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία με τον Μουργκ να σουτάρει από εξαιρετική θέση άουτ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Βιερίνια, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Μουργκ (83' Τζόλης), Κρμέντσικ (69' Σφιντέρσκι) . Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Σοάρες, Βαρέλα, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Τζόλης, Λάμπρου, Σφιντέρσκι

Ολυμπιακός: Σα, Ρεαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέντο, Ραφίνια, Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά (71' Χασάν), Φορτούνης (82' Μπουχαλάκης), Βρουσάι (62' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (82' Μασούρας). Αναπληρωματικοί: Κρίστινσον, Μπουχαλάκης, Καφού, Χασάν, Πέπε, Μασούρας, Ντράκερ, Σισέ, Ραντζέλοβιτς

..............................

Το pregame της αναμέτρησης 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Βιερίνια, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Κρμέντσικ

18:11: Έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

18:40 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων

18:55 Και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση, ακολούθησαν οι φιλοξενούμενοι 

Διαβάστε ακόμη...