"Με προβλημάτισε η εικόνα του πρώτου μέρους"(vid)

Όλα όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη στο γήπεδο της Τούμπας επι του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα από την κάμερα του PAOK TV.
"Με προβλημάτισε η εικόνα του πρώτου μέρους"(vid)

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο προπονητής του Δικεφάλου:

«Όταν δεν πατάς καλά στο γήπεδο, αυτό σε προβληματίζει. Δεν βρίσκαμε τον ελεύθερο παίκτη στο κέντρο, προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά δυσκολευτήκαμε. Κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαν πολύ και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Με προβλημάτισε η εικόνα του πρώτου μέρους.

Είχαμε ένα πλάνο, ξέραμε ότι είναι μία ομάδα που πρεσάρουν ψηλά. Θέλαμε να παίξουμε κάθετα να βρούμε τον τρίτο χαφ στο κέντρο, αλλά χωρίς να το καταφέρουμε. Στο δεύτερο μέρος είχαμε υπομονή, κάναμε αλλαγές και η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε. Παίξαμε πιο καλά στο δεύτερο ημίχρονο.

Πάντα θέλει δουλειά. Κάποια παιδιά πήγαν στις εθνικές, γύρισαν πριν δύο μέρες. Βλέπω τα παιδιά κάθε μέρα. Έχουμε πολλά ματς. Πρέπει να αλλάζουμε παίκτες. Τους χρειαζόμαστε όλους. Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός και πρέπει να προσαρμοζόμαστε».

Για την επιστροφή Βιεϊρίνια:

«Τι να πω για τον Βιεϊρίνια; Παίξαμε μαζί, ήταν μικρό παιδί όταν ήρθε εδώ. Θέλει να παίξει πολύ. Δούλεψε σκληρά, γι' αυτό τον έβαλα. Άξιζε να παίξει βασικός. Πρέπει να βρει ρυθμό. Είναι αρχηγός».

Σχετικά με το ματς με την PSV:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε γι΄αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε. Υπομονή και δουλειά».

Διαβάστε ακόμη...