"Διορθώσαμε τα λάθη μας στο 2ο"

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Δικεφάλου με το οποίο ήρθε η ίκη απεετι στο ΠΑΣ μίλησε μετά τη λήξη του ματς...
"Διορθώσαμε τα λάθη μας στο 2ο"

Αναλυτικά ο Ομάρ Ελ Καντουρί τόνισε:'

Για την εικόνα του πρώτου μέρους

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν επιθετικοί και γρήγοροι. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν επίσης καλός, αλλά δεν θα κρατούσαν τον ίδιο ρυθμό σε όλο το ματς. Είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος διορθώσαμε τα λάθη μας και κάναμε τη ανατροπή".

Για την ομιλία του Γκαρσία στην ανάπαυλα

"Δεν άκουσα τι είπε, έκανα προθέρμανση. Προσωπικά μου είπε να δώσω ταχύτητα και επιθετικότητα. Δεν ήταν χαρούμενος μετά το πρώτο μέρος. Ήξερε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα, όπως και στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μπορεί να υποφέραμε αλλά τα καταφέραμε, γιατί στα προηγούμενα ματς ήταν πιθανό να χάσουμε βαθμούς σε αντίστοιχη κατάσταση".

Για τον τραυματισμό του

"Έπαθα ένα διάστρεμμα τη Δευτέρα και φοβήθηκα γιατί πέρυσι ταλαιπωρήθηκα από έναν ίδιο τραυματισμό. Οι εξετάσεις ήταν καλές, δεν είμαι ακόμα στο καλύτερο επίπεδο, αλλά για 45 λεπτά ήμουν σε καλή κατάσταση".

Για την κατάσταση του

"Νιώθω καλά, παίζω στο κέντρο που μου αρέσει περισσότερο. Για την ομάδα είναι σημαντικός κάθε ποδοσφαιριστής. Φάνηκε και στην Ευρώπη και με τον Παναιτωλικό. Έχουμε δείξει πως διαθέτουμε βάθος στο ρόστερ".

Για τον Αντρέ Βιερϊνια

"Ο Αντρέ είναι ένας πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, θα μας βοηθήσει, απλά χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί στην κατάσταση που πρέπει. Θα τον περιμένουμε γιατί ξέρουμε πως θα μας βοηθήσει πολύ".

Διαβάστε ακόμη...