"Να δίνουμε το 100% ανεξαρτήτως προπονητή"

Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου μίλησε μεταξύ άλλων για το διπλό επί του Απόλλωνα και για τον Πάμπλο Γκαρσία...
"Να δίνουμε το 100% ανεξαρτήτως προπονητή"

Αναλυτικά ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς τόνισε:

Για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα και τους Λισγάρα-Μπαξεβανίδη: «Όλη η ομάδα είναι κουρασμένη γιατί παίξαμε δύο παιχνίδια σε τέσσερις ημέρες αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και τα δύο παιχνίδια. Είμασταν τρία χρόνια μαζί στην Ξάνθη και πάντα χαίρομαι να βλέπω πρώην συμπαίκτες μου. Τους εύχομαι υγεία».

Για τις απουσίες του Βαρέλα και του Γιαννούλη: «Δεν είχα τέτοιο άγχος ξέρουμε ότι είμαστε ο ΠΑΟΚ, ξέρουμε ότι έχουμε ισάξιους ποδοσφαιριστές και όλοι όταν έρθει η ώρα να πάρουν την ευκαιρία τους είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Όταν είσαι κουρασμένος χάνεις λίγο την συγκέντρωσή σου. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά. Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι και αν διατηρήσουμε αυτή τη συγκέντρωση στο μάξιμουμ θα τα πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ: «Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να δίνουμε το 100% ανεξάρτητα από το ποιος είναι προπονητής. Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό που έχουμε παρουσιάσει στα τρία τελευταία παιχνίδια και τώρα έχουμε 15 ημέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τους αυτοματισμούς μας».

Για τον ανταγωνισμό με τον Πασχαλάκη: «Έχουμε ένα διάστημα μπροστά μας να δουλέψουμε σκληρά, να κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά Ό ανταγωνισμός είναι πάντα καλός, ο Πασχαλάκης είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα, όταν υπάρχει ανταγωνισμός βοηθάει και την ομάδα».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Όλοι γνωρίζεται ποιος είναι ο Πάμπλο Γκαρσία. Δύο είναι τα στοιχεία του, ο χαρακτήρας και η νοοτροπία και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει να τα βγάλουμε αυτά τα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Δεν είμαστε συγγενείς με τον Αντρίγια, είμαστε από διαφορετικά μέρη της Σερβίας, αλλά επειδή στην ζωή ποτέ δεν ξέρεις θα πρέπει να το ψάξω καλύτερα».

 

Διαβάστε ακόμη...