"«Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα"

Ο Λευτέρης Λύρατζης μίλησε για το διπλό του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη...
"«Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα"

Αναλυτικά τόνισε:

Για την σταδιακή ενσωμάτωση στην ομάδα:

«Είχα να παίξω αρκετό καιρό, ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία με την Αϊντχόφεν να παίξω στα τελευταία 20 λεπτά, σήμερα έπαιξα 90 λεπτά, κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα δείξαμε ότι κάθε παιχνίδι τελειώνει στα 95 λεπτά και πήραμε τους βαθμούς».

Για το ότι είναι συμπαίκτης και με άλλα παιδιά από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ:

«Το πίστευα αρκετά χρόνια, διότι οι Ακαδημίες έχουν πολύ ταλέντο... να που έγινε, είναι γνώριμα μετά από αρκετό καιρό ξανά μαζί, μια παρέα και προσπαθούμε με όλους τους συμπαίκτες μας».

Για το ότι χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο:

«Με έχει χρησιμοποιήσει ο προπονητής σε ματς της Κ19 ως αριστερό μπακ, μπορώ σε οποιαδήποτε θέση θέλει ο προπονητής για να πάρει η ομάδα βαθμούς. Δεξιά είναι η φυσική μου θέση οπότε εκεί έχω έναν αέρα παραπάνω».

Για το τελευταίο διάστημα του Δικεφάλου:

«Ήταν δύο βδομάδες δύσκολες και πιεστικές, πήγαμε στηΓρανάδα, εκεί μας αποχαιρέτησε ο Φερέιρα, γυρίσαμε στο Αγρίνιο , όπου ήταν ο Γκαρσία, και μας έκανε κατανοητό από την αρχή τι θέλει, δείξαμε μαχητικότητα όπως και σήμερα και από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι καλύτερα, καταλαβαίνουμε αυτό που θέλει να μας πει ο προπονητής.

Είμαι εδώ δουλεύω καθημερινά, όπως και στην αρχή της χρονιάς, η απάντηση για την εξέλιξη μου θα δοθεί στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Ως προπονητής είναι πολύ σοβαρός, έχει πειθαρχία στο παιχνίδι, σε κάθε προπόνηση μια στρατηγική , προσπαθεί να περάσει σεβασμό. Έχει όμως και χιούμορ».

Για το ίνδαλμά του:

« Ο Βιεϊρίνια είναι και από το εξωτερικό ο Ντάνι Άλβες».

Διαβάστε ακόμη...