Για το τρίποντο στο ΟΑΚΑ!

Στο ΟΑΚΑ αγωνίζεται απόψε στις 8:30 ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ...
Για το τρίποντο στο ΟΑΚΑ!

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. O Δικέφαλος του Βορρά θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μόνο μνήμες οργής ανασύρει στη σκέψη μας!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Περιμένω ένα πραγματικό ντέρμπι. Είμαστε δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα και ανυπομονούμε για τον αγώνα. Απέναντι μας έχουμε μια ομάδα που είναι πολύ καλύτερη από την περσινή σεζόν. Εμείς από την δική μας πλευρά έχουμε ως στόχο να κατέβουμε στην Αθήνα και να παλέψουμε για να πάρουμε το τρίποντο της νίκης» .

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς τους τραυματίες Ελ Καντουρί και Κρέσπο, καθώς και τον ανέτοιμο Ροντρίγκο Σοάρες. Αντίθετα επανεμφανίζεται στην αποστολή μετά από πολύμηνη απουσία ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος μάλιστα διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Σε αυτό αναμένεται να βρεθούν ο Ζϊβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ίνγκασον, στα χαφ οι Γιαννούλης, Σβαμπ, Εσίτι (ή Ντόουγκλας), Μάτος, μπροστά τους οι Τζόλης - Ζίβκοβιτς Α. και στην κορυφή της επίθεσης ο Τσόλακ (έχει πιθανότητες και ο Σφιντέρσκι.)  

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκαν οι:  Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ουαγκέ, Μιχάι, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Γιαννούλης, Περέιρα, Νινούα, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ. Πρώτη παρουσία σε αποστολή για τον Τόμας Μπουργκ που αναμένεται πάντως να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι.

Όσον αφορά τον αντίπαλο που προέρχεται από ήττα στο Περιστέρι, ο Καρέρα δεν υπολογίζει για σήμερα τους τραυματίες Ινσούα, Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Γαλανόπουλο, Μπακάκη και τον τιμωρημένο Μάνταλο. Στην αποστολή της αθηναϊκής ομάδας συμπεριλήφθηκαν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος

Η ΚΕΔ όρισε τον Γερμανό Steiler Tobias να διαιτητεύσει το παιχνίδι, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Gittlemann Christian και Foltyn Rafael, 4ος ο Γκαμάρης, στο VAR o Hartman Robert, στο AVAR ο Ραϊνχαρντ Μπουξμπαουμ και παρατηρητής διαιτησίας ο Καλύβας.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με την ΑΕΚ, ΕΔΩ 

 

Διαβάστε ακόμη...