"Tο παιχνίδι να παίζεται μέσα στο γήπεδο"

O σκόρερ του ΠΑΟΚ στο σημερινό σπουδαίο διπλό στο Καραισκάκης, Ενέα Μιχάι, τόνισε μετά τη λήξη του ματς...
"Tο παιχνίδι να παίζεται μέσα στο γήπεδο"

«Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό, είναι το πρώτο γκολ της καριέρας μου! Ειναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και αυτό το κάνει πολύ ξεχωριστό. Μπήκαμε από το πρώτο λεπτό για να κερδίσουμε, αξίζαμε την νίκη και είμαι χαρούμενους που κερδίσαμε».

Για την απόδοση του στο ματς :

«Πάντα είμαστε έτοιμοι όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα. Ο προπονητής μου έδωσε κάποιες επιλογές στην ανάπτυξη, στην άμυνα ήξερα τι πρέπει να κάνω. Έχω την τύχη να σκοράρω ένα τόσο σημαντικό γκολ και να βοηθήσω σε μια τόσο σημαντική νίκη. Και με τον Ίνγκι και με τον Βαρέλα και με όλα τα παιδιά της ομάδας έχω εξαιρετικές σχέσεις»

Για την κακή απόδοση του ΠΑΟΚ στα προηγούμενα ματς:

«Πιστεύω ότι έχετε δίκιο. Δεν είχαμε ανάλογη εικόνα, είναι ένας συνδυασμός πολλών πράγματων και δεν ωφελεί να τα αναλύσουμε τώρα. Έχουμε μπροστά μας δυο δύσκολα ματς και πρέπει να τα πάρουμε. Δυστυχώς έχουμε μόνο τον στόχο της 2ης θέσης και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να τον κατακτήσουμε. Με τον Παναθηναϊκό δεν ήμασταν κακοί, απλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Και στα επόμενα ματς και την επόμενη σεζόν ο ΠΑΟΚ είμαι σίγουρος ότι θα παίξει πολύ καλύτερα».

Για την φάση που σκόραρε:

«Ο Σεμέδο κλείνει την πάσα προς τα πίσω, κινήθηκα στο δεύτερο δοκάρι, περίμενα να έρθει η μπάλα και κατάφερα να την στείλω στα δίχτυα».

Για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του:

«Η αλήθεια είναι ότι τον ΠΑΟΚ δεν τον σέβονται και θέλω να πω κάτι,, αν και δεν είναι ο ρόλος μου αυτός. Για να βελτιώσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει το παιχνίδι να παίζεται μέσα στο γήπεδο, όχι στα δικαστήρια. Άλλοι είναι πρωταγωνιστές, όχι οι δικαστές».

Διαβάστε ακόμη...