"Δεν θα επιστραφεί αυτό που μας πήρανε"

Για το διπλό του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης και την πανηγυρική δικαίωση της ομάδας από το CAS μίλησε ο τεχνικός του Δικεφάλου...
"Δεν θα επιστραφεί αυτό που μας πήρανε"

Αναλυτικά ο Αμπέλ Φερέιρα τόνισε:

«Αυτό που συνέβη είναι ότι η ομάδα ξεκίνησε με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και σ' ένα συγκεκριμένο σημείο, υπήρξε κάτι σημαντικό που παρά το γεγονός ότι αφορά το εξωτερικό κομμάτι ήταν αδύνατον να μην επηρεαστεί η ομάδα. Η απόφαση της ΕΕΑ ανακοινώθηκε στο ματς με τον Βόλο, αυτό μας επηρέασε και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς... Η ομάδα ωστόσο έκανε εδώ ένα ματς με μεγάλη προσωπκότητα κι άξιζε τη νίκη. Ολοι κατανοούν τις δυσκολίες στη διάρκεια της σεζόν. Τα πράγματα έδειχναν ότι είμαστε με τη πλάτη στον τοίχο, αλλά όλοι ήρθαν αποφασισμένοι, με το μαχαίρι στο στόμα και με την προσθήκη των νεών παικτών που έχουν δώσει ενέργεια συμπαρέσυραν τους υπόλοιπους. Ο Μιχαηλίδης, ο Τζόλης, ο Μιχάι, ο Μαουρίτσιο, ο Ίνγκασον με πρόβλημα, όλοι έδωσαν το 100% και πήραμε μία νίκη που τη θέλαμε πολύ».

Στην αυτοεποίθηση που αποκτά ο ΠΑΟΚ για τα δύο τελευταία ματς: «Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι όλοι οι παίκτες έχουν ποιότητα ανεξάρητητα από τα αποτελέσματα. Από την αρχή έχουν γίνει μετατροπές, ο Βαρέλα έχει συνηθίσει δεξιός στόπερ και ξαφνικά έγινε αριστερός. Έχουμε τους νεαρούς που άρπαξαν την ευκαιρία. Με όλα αυτά που έχουν περάσει, αυτή η νίκη είναι σημαντική και μας δίνει αυτοπεποίθηση για τα προσεχή παιχνίδια. Απίστευτες μετατροπές έγιναν και στα χαφ, αλλά όλοι οι παίκτες έχουν ανταποκριθεί και θα παλέψουμε έως το τέλος για να κατακτήσουμε τον τελευταίο στόχο»

Στο αν είναι μία ηχηρή απάντηση η νίκη: «Δεν μας επηρεάζουν οι κακοπροαίρετες κριτικές. Πιστεύουμε στη δουλειά μας στις προπονήσεις κι αυτό που κάνουμε είναι να βελτιώσουμε τις αδυναμίες και να κρατήσουμε τα καλά».

Στις πρώτες σκέψεις του μετά τη νίκη: «Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην αποκατάσταση των παικτών για να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο. Ποτέ δεν θα μας επιστραφεί, πάντως, αυτό που έγινε εκείνη τη μέρα (σ.σ. η απόφαση της ΕΕΑ). Όλη αυτή η αρνητική ενέργεια που εισχώρησε στον σύλλογο... Δεν μπορεί να επιστραφεί. Επηρέασε όλη τη σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...