Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή!

Το κουβάρι των play offs συνεχίζει να ξετυλίγεται και πλέον απέμειναν μόλις τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή τους...
Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή!

Ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα δύσκολη αποστολή απόψε το βράδυ στον Πειραιά, αλλά σίγουρα έχει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο από τους γηπεδούχους να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και να πάει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ να παίζει τα ρέστα του με την χάρτινη.

Αναρωτιέμαι πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν η ομάδα δεν είχε πετάξει βαθμούς στα πρόσφατα ματς με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό! Ουσιαστικά θα κατέβαινε να παίξει δύο αδιάφορα ματς και χωρίς άγχος να κλειδώσει τη 2η θέση! Δυστυχώς αυτό δεν έγινε και τώρα ... τρέχουμε!

Με έναν προπονητή που είναι υπό έντονη αμφισβήτηση, με αρκετούς ανέτοιμους παίκτες στην αποστολή του, ο Δικέφαλος καλείται να τα ΔΩΣΕΙ όλα και να μη φύγει από το γήπεδο με άδειες τσέπες! Είναι απαίτηση να μη δούμε αδιάφορους παίκτες, αλλά και κοουτσάρισμα για κλάματα, καθώς τα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν!

Ο καθένας στην ομάδα ας αναλάβει τις ευθύνες του, γιατί δεν είναι λίγοι εκείνοι που είναι υπό έντονη αμφσβήτηση και προβληματίζουν με τη συμπεριφορά τους!

Το σημερινό παιχνίδι πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν τελικός από όλους! Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο!

 

 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...