Η αποστολή για τη μάχη με τον Παναθηναϊκό

Το σερί αγώνων συνεχίζεται για τον Δικέφαλο...
Η αποστολή για τη μάχη με τον Παναθηναϊκό

Επόμενη πρόκληση το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 7η αγωνιστική των Play Offs, το οποίο θα κρίνει πολλά στη μάχη της δεύτερης θέσης και την έξοδο στο Champions League.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τους Πράσινους στο γήπεδο της Τούμπας και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την ισοπαλία στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (07.07) στο γήπεδο της Τούμπας, που περιελάμβανε δουλειά στην τακτική, τη φυσική κατάσταση και τις στατικές φάσεις.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στις επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος δεν υπολογίζει στον Δημήτρη Πέλκα, που συνέχισε με ατομικό, στους ανέτοιμους Κρέσπο και Ζαμπά, τον τιμωρημένο Εσίτι, τον τραυματία Ντόουγκλας και τον Μίσιτς .

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρα, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιό, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλη

Διαβάστε ακόμη...