Στόχος το τρίποντο και η 2η θέση!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play offs, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο γειτονικό "Κλ. Βικελίδης" τον Άρη ...
Στόχος το τρίποντο και η 2η θέση!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Είναι το πρώτο από τα 56 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες από τη σεζόν 1959-1960 το οποίος θα διεξαχθεί σε άδειες εξέδρες και αυτός που "καίγεται" για τη νίκη είναι αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ, καθώς η μάχη για την 2η θέση είναι σε πλήρη εξέλιξη!

Ο τεχνικός της ομάδας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών βασικών παικτών, καθώς δεν υπολογίζονται για σήμερα οι Μίσιτς, Κρέσπο, Ζαμπά, Ντόουγκλας, Πέλκας, Βιεϊρίνια και ο τιμωρημένος Ελ Καντουρί.

Η ομάδα προέρχεται από το παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από τον μέτριο Ολυμπιακό, παίζοντας αρκετά καλά σε μεγάλο κομμάτι της αναμέτρησης, κάτι που δε στάθηκε όμως αρκετό για να φέρει την πρόκριση...

Ο Φερέιρα πήρε στην 19μελή αποστολή τους:  Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Εσίτι, Μαουρίσιο, Τσιγγάρα, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλη και Λημνιό.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, στα χαφ οι Μαουρίσιο - Εσίτι, μπροστά τους οι Στοχ - Μπίσεσβαρ - Τζόλης και στην κορυφή της επίθεσης ένας εκ των Σφιντέρσκι - Άκπομ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, μπορεί το ματς να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως είναι γνωστό τοις πάσι για το πως βλέπουν αυτά τα παιχνίδια οι συμπολίτες! Είναι για αυτούς το ματς της χρονιάς και η ευκαιρία να αναδειχτούν στο Πανελλήνιο σε περίπτωση θετικού για αυτούς αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Ένινγκ δεν υπολογίζει τους Μαρτίνες, Λάρσον, Βέλεθ και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:  Cuesta, Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Ideye, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Korhut, Mancini, Diguiny, Abou Ba, Tonso, Sundgren, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Η ΚΕΔ όρισε τον   Γερμανό ρέφερι Felix Zwayer να διευθύνει την αναμέτρηση με βοηθούς τους Schiffner - Achmuller, 4ος ο Τζήλος, στο VAR o Stegemann, στο AVAR o Μπουξμπάουμ και παρατηρητής διαιτησίας ο Ταπατζας

Θυμηθείτε τη εκτός έδρας προϊστορία μας με τον συμπολίτη ΕΔΩ 

 

Διαβάστε ακόμη...