Να ξεκινήσει με το δεξί στα play offs ...

Ξεκίνημα των play offs για τον Δικέφαλο, που υποδέχεται σήμερα 7/6 στην Τούμπα τον ολυμπιακό ...
Να ξεκινήσει με το δεξί στα play offs ...

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το PAOK tv, ενώ θα υπάρχει συνεχείς ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, καθώς οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους και ενώ είναι στον αέρα η έφεση του ΠΑΟΚ στο CAS, μετά την ετσιθελική αφαίρεση μιας "περίεργης" επιτροπής που εντελώς αδίστακτα φρόντισε να κόψει επτά βαθμούς από την ομάδα μας! 

Βαθμοί που κερδήθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους αδίστακτους να την επιβάλλουν, δίνοντας μεγάλο αβαντάζ -για την ώρα- στην ομάδα του μαρινάκη. Το γεγονός αποτελεί επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες μας που καλούνται σήμερα να κλείσουν στόματα και να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει για σήμερα τους τιμωρημένους Ίνγκασον - Γιαννούλη, καθώς και τους ανέτοιμους Κρέσπο - Ζαμπά - Βέρνμπλουμ (;). Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων υπογράμμισε, πως η ομάδα είναι έτοιμη για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, τόνισε πως πιστεύει στην ομάδα του και την ετοιμότητά της, σωματική και πνευματική και θέλει να καταφέρει μαζί με το υπόλοιπο αγωνιστικό τμήμα να δώσει χαρά στον κόσμο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος μεταξύ των άλλων εξέφρασε τη μεγάλη του ανυπομονησία για το σημερινό ματς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πήρε στην αποστολή τους:  Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιό, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.  

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχάι, Μάτος, αμυντικά χαφ οι Μίσιτς - Μαουρίσιο, μπροστά τους οι Λημνιός - Μπίσεσβαρ (ή Πέλκας) - Ελ Καντουρί και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ  (ή ο Σφιντέρσκι), χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη από τον Φερέιρα.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Χριστοδουλόπουλο - Σουντανί, με τον Πορτογάλο τεχνικό του να παίρνει στην αποστολή τους: Σα, Αλέν, Τζολάκη, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκα, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Η ΚΕΔ όρισε τον Παπαπέτρου να σφυρίξει την αναμέτρηση, με βοηθούς τους Απτσόγλου, Πετρόπουλο, 4ο τον Μαλούτα, στο VAR o Σιδηρόπουλος, στο AVAR o Κωσταράς και παρατηρητής διαιτησίας ο Σπυρόπουλος

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με την πιο σιχαμένη ομάδα του πλανήτη ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...