Ψηφίστε τον 11888 MVP Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος ήταν ένας μήνας με σκαμπανεβάσματα. Από τη μία η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, από την άλλη οι ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Super League. To paokfc.gr και το PAOK FC Official App σε συνεργασία με το 11888 – Για όλα θέλουν τη βοήθεια σας για να βρούμε τον κορυφαίο του Δικεφάλου για τον μήνα που έφυγε.
Ψηφίστε τον 11888 MVP Φεβρουαρίου

Πρώτος υποψήφιος ο Δημήτρης Λημνιός . Ο The Future έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, έγραψε πολλά χιλιόμετρα, έβγαλε ένταση, πάθος, πάλεψε για κάθε μπαλιά και πέτυχε κι ένα πολύ όμορφο τέρμα κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα.

Δεύτερος μονομάχος ο Δημήτρης Πέλκας . Σε μία δύσκολη συγκυρία για την ομάδα, ο The Joker βγήκε μπροστά και ανέλαβε τις ευθύνες. Ήταν εξαιρετικός στα δύο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας, κατέθεσε την ψυχή του στο γήπεδο, είχε ένα κερδισμένο πέναλτι και έδωσε μία απίθανη ασίστ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Πράσινους.

Τέλος το βραβείο θα διεκδικήσει και ο πολυνίκης του τη φετινή σεζόν Γιόσιπ Μίσιτς . Μπορεί να μην έγραψε πολλά στατιστικά, έχοντας μόλις μία ασίστ, αλλά ο Κροάτης ήταν εξαιρετικός και τον Φεβρουάριο, έχοντας και πάλι τον ρόλο του... μαέστρου της ομάδας εντός αγωνιστικού χώρου. Καθαρό μυαλό, εξαιρετικές μεταβιβάσεις, συμβολή σε όλες τις γραμμές και ηγετική παρουσία.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr ΕΔΩ κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Φεβρουάριο.

Διαβάστε ακόμη...