Για το τρίποντο στα "Πηγάδια" ...

"Πέφτει" σήμερα 1/3/2020, η αυλαία της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος της Super League, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ξάνθη στα Πηγάδια...
Για το τρίποντο στα "Πηγάδια" ...

Ο Δικέφαλος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική αναζητά την επιστροφή στις νίκες, ώστε με ανεβασμένη ψυχολογία να μπει στα play offs, στοχεύοντας και πάλι στον τίτλο! 

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει -όπως και όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής- στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Ert Sports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι εκτός από τους μόνιμα τραυματίες (Βέρνμπλουμ, Κρέσπο, Ζαμπά) και τον Πέλκα ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και κρίθηκε σκόπιμο μα προφυλαχτεί ενόψει της συνέχειας.

Στην 18μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Με πολλά ερωτηματικά η σημερινή ενδεκάδα, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε rotation ενόψει και του αγώνα Κυπέλλου με τον γάβρο μεσοβδόμαδα, τη στιγμή που δεν είναι λίγοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν καταπονηθεί ιδιαίτερα στα τελευταία ματς.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Παράσχος πήρε στην αποστολή  τους Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδη, Εντουάρντο, Σόσα, Κασάδο, Λισγάρα, Λεωντσάκο, Θυμιάνη, Καρασαλίδη, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Φοσέ, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος και Τζουρίτσκοβιτς, ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κάστρο και οι τραυματίες Ντίρεσταμ, Φάκκης.

Η ΚΕΔ όρισε τον Βρέσκα να σφυρίξει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα είναι οι Απτσόγλου - Κορομπύλια, 4ος ο Πολυχρόνης στο VAR o Διαμαντόπουλος και στο AVAR ο Ψαρρής. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Τεροβίτσας.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με την Ξάνθη, ΕΔΩ 

Διαβάστε ακόμη...