"Υπάρχει χημεία μεταξύ μας"

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε για την νίκη επί της ΑΕΛ και το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό....
"Υπάρχει χημεία μεταξύ μας"

 Αναλυτικά τόνισε:

«Το τελευταίο διάστημα ξέραμε ότι η Λάρισα δεν είχε καλά αποτελέσματα και ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχε πολλές απουσίες η ΑΕΛ και όσον αφορά το πλάνο μας ήταν το ίδιο αν και το γήπεδο δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, θεωρώ ότι η καλύτερη ομάδα ήμασταν εμείς.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε το πάνω χέρι, στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά, φάγαμε ένα κακό γκολ και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη νίκη και τώρα κοιτάμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Υπάρχει καλή χημεία μεταξύ μας, ο Μαουρίσιο είναι ένας ποδοσφαιριστής έμπειρος με ποιότητα και ο ένας βοηθάει τον άλλον μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα υπάρχει μια έξτρα κούραση αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί.

Όταν κάποιος επιθετικός βάζει γκολ ανεβαίνει η ψυχολογία του. Η θέση στα αριστερά είναι μια θέση που μου αρέσει και με βολεύει, αλλά αυτή είναι απόφαση του προπονητή μου.

Με τον Μπάλλα είμαστε πολύ καλή φίλοι με είχε από κοντά όταν αγωνιζόμασταν μαζί στον Ατρόμητο και μου έδωσε συγχαρητήρια. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και από μεθαύριο θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και είμαστε σίγουροι ότι το γήπεδο θα γεμίσει και ο κόσμος θα μας δώσει έξτρα ώθηση».

Διαβάστε ακόμη...