Με απουσίες ... για το διπλό στον κάμπο!

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ελλιπή ΠΑΟΚ, καθώς στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, αντιμετωπίζει στη Λάρισα την ΑΕΛ ...
Με απουσίες ... για το διπλό στον κάμπο!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το συνδρομητικό, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Πολλές και σημαντικές οι απουσίες για τον Δικέφαλο, καθώς εκτός από τους μόνιμα απόντες (Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Κρέσπο), ο Φερέιρα δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μίσιτς - Μπίσεσβαρ, αλλά και τον Βιεϊρίνια που  ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν ακολούθησε την αποστολή.

Αντίθετα ξεπέρασαν τα προβλήματα οι Πέλκας και Βαρέλα και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Στην αποστολή επέστρεψε και ο Λέο Μάτος, ο οποίος απουσίασε από το ματς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Στην 19μελή αποστολή του Δικεφάλου, συμπεριλήφθηκαν οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες σε ένα εχθρικό γήπεδο, σε ένα γήπεδο στο οποίο το κόμπλεξ των γηπεδούχων έχει χτυπήσει εδώ και δεκαετίες κόκκινο! Παρόλα αυτά πρέπει και μπορεί να φύγει με το διπλό στις αποσκευές του, ώστε την επόμενη Κυριακή να καβαλήσει τον γάβρο στη βαθμολογία!

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Γιαννούλη - Ίνγκασον - Βαρέλα - Μάτος, αμυντικά χαφ τους Μαουρίσιο - Ντόουγκλας, μπροστά τους τους Λημνιό - Πέλκα - Λάμπρου και στην κορυφή της επίθεσης πιθανότατα τον Σφιντέρσκι, με τον Άκπομ να διεκδικεί με ίσες πιθανότητες τη θέση. 

Όσον αφορά τον αντίπαλο και αυτός έχει πολλές απουσίες καθώς έμειναν εκτός αποστολής ο Μασούρας και οι τιμωρημένοι Μιλοσάβλιεβιτς, Καρανίκας, Μπέρτος, Μπούστος και Μιχαήλ ενώ δεν υπολογίζονται και οι  Ουάρντα,  Κάτσε (υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες) καθώς και οι Γκόϊκοβιτς – Στάνκοβιτς, οι οποίοι εδώ κι αρκετό καιρό είναι εκτός ομάδας. 

Η αποστολή της ΑΕΛ αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Νάγκυ, Ζίζιτς, Μόρα, Γκόλια, Ηλιάδη, Μάρκοβιτς, Λουφάκη, Μούζεκ, Ασούμπρε, Μπάλλα, Σεσέροβιτς, Νούνιτς, Αλί Γκαζάλ, Παπάζογλου, Τόρζε, Πινακά και Βινίσιους.

Η ΚΕΔ όρισε  τον Σέρβο διαιτητή Σρτζαν Γιοβάνοβιτς να σφυρίξει στο παιχνίδι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ούρος Στοΐκοβιτς, Μίλαν Μιχαΐλοβιτς, 4ος ο Τσαγκαράκης στο VAR ο Παπαπέτρου, στο AVAR ο Φωτόπουλος, και παρατηρητής ο Νικολακόπουλος.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εκτός έδρας προϊστορία με την ΑΕΛ

Διαβάστε ακόμη...