"Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο"

O Λάζαρος Λάμπρου μίλησε για την σημερινή νίκη του ΠΑΟΚ και το γκολ που σημείωσε ο ίδιος...
"Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο"

Αναλυτικά τόνισε:

Για την συμμετοχή του στο ροτέισον του ΠΑΟΚ: «Σαν επιθετικός θέλω να σκοράρω, είμαι χαρούμενος και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ».

Για τον χρόνο συμμετοχής του: «Εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να σκέφτομαι και να αισθάνομαι διάφορα, δουλεύω στις προπονήσεις και περίμενα την ευκαιρία μου για να αποδείξω πράγματα».

Για το που προτιμά να αγωνίζεται: «Αν με ρωτούσατε πιο πριν και εμένα μου αρέσει να αγωνίζομαι αριστερά, αλλά και στα δεξιά αισθάνομαι το ίδιο καλά. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι δυνατός ψυχικά. Είναι μια διαδικασία μηνών που δουλεύουμε καθημερινά για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Πίστευα ότι θα κερδίσουμε, πιστεύω την ομάδα, έχουμε μεγαλύτερο level από τις άλλες ομάδες. Από εμάς εξαρτώνται τα αποτελέσματα, αν είμαστε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν και ο Ολυμπιακός έχει ποιοτική ομάδα, αλλά αν βρεθούμε και οι δύο στην καλύτερή μας ημέρα, εμείς πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι, ξέρουμε ότι είμαστε καλύτεροι και αν βγάζουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις στους αγώνες, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Διαβάστε ακόμη...