Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Το παρασκήνιο της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας για την 16η αγωνιστική της Super League 2019-20 από την παρακάμερα του PAOK TV.
Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Μία χρονιά μαγική, μία χρονιά που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά μας για πάντα. Το 2019 έκλεισε στο γήπεδο της Τούμπας όπως έπρεπε. Με μία οικογενειακή, ποδοσφαιρική γιορτή, που περιελάμβανε αγάπη, χαρά, προσφορά σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη, όμορφες εικόνες, μία ποδοσφαιρική παράσταση υψηλού επιπέδου και ένα ξέφρενο πάρτι στο σπίτι μας.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-1 του Ατρόμητου, έφτασε τα 51 παιχνίδια αήττητος και ολοκλήρωσε τη χρονιά μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η παρακάμερα του PAOK TV βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και κατέγραψε όλο το παρασκήνιο του αγώνα.

Από την άφιξη της ομάδας και την υποδοχή από τον Ιβάν Σαββίδη, το Teddy Bear Toss, οι αντιδράσεις πάγκου και εξέδρας κατά τη διάρκεια του αγώνα και η αποθέωση της ομάδας μετά τη λήξη.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Διαβάστε ακόμη...