Με πεντάρα στην ... κορυφή!

Για την 16η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Ατρόμητο με 5-1 ...
Με πεντάρα στην ... κορυφή!

Μπροστά σε περίπου 22.000 θεατές ο Φερέιρα επέλεξε να ξεκινήσουν το ματς ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Γιαννούλης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μάτος, στα χαφ οι Βιεϊρίνια, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός και μπροστά τους Σφιντέρσκι και Πέλκας.

Ο Δικέφαλος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 13ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια, με την μπάλα να βρίσκει σε παίκτη του Ατρομήτου, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Μέγιερι.

Παίζοντας κυρίως από τα δεξιά, οι παίκτες του Φερέιρα πίεσαν τους φιλοξενούμενους, δημιουργήθηκαν σε 2-3 περιπτώσεις οι προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ, όμως χρειάστηκε να φτάσουμε στο 34' για να συμβεί αυτό!

Σε εκείνο το χρονικό σημείο, βρήκε δίχτυα ο Ίνγκασον από κοντά μετά από προσπάθεια του Σφιντέρσκι στο δοκάρι, ενώ είχε προηγηθεί σέντρα του Μίσιτς από τα δεξιά!

Στο 41ο λεπτό, ο Ίνγκασον με κεφαλιά μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη!

Στα αξιοσημείωτα του πρώτου 45λέπτου το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων που σε κάποιες περιπτώσεις χάρισε κάρτες, ενώ όταν αποφάσισε να αρχίσει να τις δείχνει, μάλλον είχε αχρωματοψία!

Στο 54ο λεπτό, ο Σφιντέρσκι με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μετά από ανατροπή του από τον Ρισβάνη έκανε το 4-0! Ο ρέφερι κιτρίνισε τον παίκτη του Ατρομήτου αντί να τον στείλει στα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη, παρά το ότι είδε τη φάση στο VAR.

Δύο λεπτά αργότερα έγινε το 4-1 με αστείο γκολ του Ουγκράι, ο οποίος βρήκε δίχτυα εκτελώντας φάουλ από πλάγια θέση! Ευθύνη ο Ζίβκοβιτς που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 83' με κεφαλιά του Μίσιτς μετά από ωραία συνεργασία. Ο ΠΑΟΚ με το σημερινό τρίποντο έφτασε στους 40 βαθμούς και φιγουράρει ΜΟΝΟΣ στην κορυφή της βαθμολογίας!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος (64' Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Λημνιός (64' Λάμπρου), Βιεϊρίνια (78' Εσίτι), Πέλκας, Σφιντέρσκι. 

Ατρόμητος: Μέγιερι, Ρισβάνης, Ταλόσα, Γούτας, Γκάλο, Ανδρούτσος (46' Ουγκράι), Ούμπιδες, Μάντσον, Κιβρακίδης (72' Χαρίσης), Μανούσος, Βέλλιος (46' Ενσικουλού).

....................................................

Τέλος

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

83ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ποίημα ο Μίσιτς με κεφαλιά μετά από εκπληκτική συνεργασία

78ο λεπτό: Εσίτι στη θέση του Βιεϊρίνια

75ο λεπτό: Σουτ του Μαουρίσιο απέκρουσε ο Μέγιερι

73ο λεπτό: Ο Ρισβάνης απέκρουσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Λάμπρου

72ο λεπτό: Χαρίσης στη θέση του Κιβρακίδη

71ο λεπτό: Λάμπρου στη θέση του Λημνιού μέσα σε αποθέωση

64ο λεπτό: Ροντρίγκο στη θέση του Μάτος

56ο λεπτό: 4-1 αστείο γκολ ο Ουγκράι, εκτελώντας φάουλ από πλάγια θέση! Ευθύνη ο Ζίβκοβιτς που χειροκροτείται από τον κόσμο

54ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Σφιντέρσκι με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μετά από ανατροπή του από τον Ρισβάνη! Ο ρέφερι τον κιτρίνισε αντί να τον στείλει στα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη, παρά το ότι είδε τη φάση στο VAR

46ο λεπτό: Μπήκαν οι Ενσικουλού, Ουγκράι και βγήκαν οι Βέλλιος, Αδρούτσος

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

43ο λεπτό: Κίτρινη στον Μανούσο, μπορούσε και κόκκινη

41ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ίνγκασον με κεφαλιά μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια

40ό λεπτό: Κίτρινη στον Γκάλο

39ο λεπτό: Κόρνερ ο Μίσιτς, σουτ ο Μαουρίσιο άουτ

36ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία ο Πέλκας! Μετά από μπαλιά του Λημνιού έχασε την μπάλα σε κόντρα με αμυντικό

34ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ίνγκασον από κοντά μετά από προσπάθεια του Σφιντέρσκι στο δοκάρι

31ο λεπτό: Κόρνερ ο Μίσιτς, κεφαλιά ο Μαουρισιο, σε κόρνερ ο Μέγιερι

13ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Βιεϊρίνια με εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να βρίσκει σε παίκτη του Ατρομήτου

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος (64' Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Λημνιός (64' Λάμπρου), Βιεϊρίνια (78' Εσίτι), Πέλκας, Σφιντέρσκι. Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Εσίτι, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Στοχ, Λάμπρου

Ατρόμητος: Μέγιερι, Ρισβάνης, Ταλόσα, Γούτας, Γκάλο, Ανδρούτσος (46' Ουγκράι), Ούμπιδες, Μάντσον, Κιβρακίδης (72' Χαρίσης), Μανούσος, Βέλλιος (46' Ενσικουλού). Αναπληρωματικοί: Μανδάς, Καχίλα, Μπαένα, Κατράνης, Ενσικουλού, Ουγκράι, Χαρίσης

.................................

Το pregame της αναμέτρησης

Εκτός αποστολής τελικά ο Μιχάι

17:05: Ξεκίνησαν ζέσταμα οι Πασχαλάκης - Ζίβκοβιτς

17:20 Και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, ακολούθησαν αυτοί του Ατρομήτου

Στους 12 βαθμούς η θερμοκρασία στην Τούμπα

17:24 Λίγος ο κόσμος για την ώρα στο γήπεδο, με την προσέλευση να συνεχίζεται

Διαβάστε ακόμη...