Για το διπλό ΚΑΙ στο Αγρίνιο ...

Ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι για τον Δικέφαλο, καθώς καλείται σήμερα το απόγευμα στις 19:30 να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο...
Για το διπλό ΚΑΙ στο Αγρίνιο ...

Η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το κανάλι ΕΡΤsports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Άμπελ Φερέιρα δεν υπολογίζει για σήμερα τους μόνιμα τραυματίες Βέρνμπλουμ και Ζαμπά, ενώ από την αποστολή κόπηκε και πάλι ο Μίροσλαβ Στοχ, τον οποίον ο Πορτογάλος δείχνει πως δεν υπολογίζει ιδιαίτερα.

Η αναμέτρηση με τον ουραγό της βαθμολογίας έχει πολλές ιδιαιτερότητες καθώς οι γηπεδούχοι είναι σίγουρα πως θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να αρχίσουν να ανακάμπτουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους, Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μάτος, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Λάμπρου, Άκπομ, Σφιντέρσκι.      

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Γιαννούλης - Ίνγκασον - Κρέσπο - Μάτος, στα χαφ οι και Λημνιός - Μίσιτς - Μαουρίσιο (ή Ντόουγκλας) - Ελ Καντουρί (ή Βιεϊρίνια) και μπροστά τους οι Πέλκας και Σφιντέρσκι

Όσον αφορά τον αντίπαλο, στην αποστολή βρίσκονται οι: Αριγίμπι, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Φυτόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Καββαδίας, Λιάβας, Λουσέρο, Μαρσιάλ, Μιμίτο, Παρράς, Σανιά, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Γιαννακόπουλος, Κνετ.

Η ΚΕΔ όρισε τον να διαιτητεύσει την αναμέτρηση με βοηθούς του τους Σπυρόπουλο και Δημητριάδη. Τέταρτος ορίστηκε ο Ανδριανός, στο VAR o Διαμαντόπουλος, στο AVAR ο και παρατηρητής διαιτησίας ο Πετρόπουλος

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Παναιτωλικό, ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...