"Kρατάμε το βαθμό και συνεχίζουμε"

O Ίνγκι Ίνγκασον σκόρερ του ΠΑΟΚ σήμερα στο Καραισκάκης μίλησε για τις εντυπώσεις του από το ματς...
"Kρατάμε το βαθμό και συνεχίζουμε"

Αναλυτικά τόνισε:

Για την κατάσταση του μετά το τέλος του αγώνα: «Δέχτηκα μια κλωτσιά στο στομάχι αλλά αυτήν τη στιγμή είμαι καλά».

Για τις εμπειρίες του αγωνιζόμενος σε ένα τέτοιο ντέρμπι: «Είναι ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε ότι γίνεται σε εχθρική ατμόσφαιρα. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν στην αρχή να βρουν ρυθμό. Εμείς ήμασταν καλύτεροι και είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός μας πίεσε περισσότερο, ήταν λογικό να αντιδράσει στο δικό μας γκολ. Νομίζω ότι το τελικό 1-1 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα».

Για το γκολ που πέτυχε: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει το βαθμό. Είναι πάντα δύσκολο να αγωνίζεσαι στην έδρα του Ολυμπιακού, κρατάμε το βαθμό και συνεχίζουμε στα επόμενα παιχνίδια για το στόχο μας».

Για το πόσο σημαντική είναι η ισοπαλία αυτή: «Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα σημαντικά, ειδικά όταν είσαι στην ίδια θέση. Είναι πολύ σημαντικό αν δε μπορείς να κερδίσεις να μη χάσεις. Συνεχίζουμε μαζί και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάρει ένα αποτέλεσμα στην έδρα του. Δεν του επιτρέψαμε να φύγει μπροστά με τρεις βαθμούς».

Για την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου: «Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα βγει ψηλά να μας πιέσει. Χρειαζόμασταν λίγη παραπάνω ποιότητα για να βγάλουμε τις αντεπιθέσεις όπως θέλαμε. Ήμασταν λίγο κουρασμένοι γιατί είχαμε τρέξει πάρα πολύ. Αυτό το παιχνίδι θα μας κάνει καλό, γιατί ορισμένες φορές, πρέπει να... υποφέρεις μέσα στους αγώνες για να πάρεις αυτό που θέλεις».

 

Διαβάστε ακόμη...