"Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς"

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για την ισοπαλία στο Καραισκάκης και τη συνέχεια στη σεζόν...
"Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς"

Αναλυτικά τόνισε:

Για το σημερινό αποτέλεσμα: «Νομίζω ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για να το δει κάποιος, με πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερα από το δεύτερο που μας πίεσε ο αντίπαλος. Μείναμε στο 1-1 και κρατάμε το βαθμό».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος: «Δεν ξέρω τι άλλαξε, θέλαμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο και στο δεύτερο. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα μας πιέσει από τα άκρα. Έβαλε και τρίτο επιθετικό. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά δε μας βγήκε τόσο».

Για το αν τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα κρίνουν τον πρωταθλητή: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, έχουμε τα πλέι οφ, θα ξαναπαίξουμε με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Αυτήν τη στιγμή επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει ως τώρα κάποιο ντέρμπι: «Δε νομίζω ότι με ανησυχεί. Παίξαμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας και ένα εντός, που θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Και με την ΑΕΚ ήμασταν πολύ καλοί και ισοφαριστήκαμε στο τέλος. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα ανησυχίας, παίζοντας κόντρα στις κορυφαίες αντιπάλους μας».

Για τη δική του απόδοση στην φετινή σεζόν: «Αν μιλάμε για γκολ και ασίστ, είναι κάπως έτσι. Εξακολουθώ να δίνω πάσες για γκολ, αν δεν έρχονται, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζω να προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου. Αν έρθουν τα γκολ και οι ασίστ, όλα αλλάζουν. Αισθάνομαι καλά γιατί βοηθάω την ομάδα και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και στη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...