Το forum ψηφίζει (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) Γιόσιπ Μίσιτς!

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι ο παίκτης που ψηφίζεται από τα μέλη του forum της σελίδας σαν πολυτιμότερος του Δικεφάλου στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ...
Το forum ψηφίζει (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) Γιόσιπ Μίσιτς!

Ο Μίσιτς εκτός του ότι με ένα απίθανο σουτ νίκησε τον Σωτηρίου (κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν συμπαίκτες του σε κραυγαλέες ευκαιρίες!), ήταν εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, γεμίζοντας με την παρουσία του τη μεσαία μας γραμμή!

Δείχνει ξεκάθαρα πως πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη, ο οποίος πρέπει να μείνει στην ομάδα μας, πληρώνοντας ο ΠΑΟΚ  τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του! Άλλωστε είναι σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία και είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα!

Ψηφίζεται σαν πολυτιμότερος από το 89% των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία, ένα νούμερο που από μόνο του τα λέει όλα, καθώς είναι από τα μεγαλύτερα που έχουν καταγραφή στο σύνολο των ψηφοφοριών ως τώρα!

Ψήφους παίρνουν ακόμη οι: Ελ Καντουρί - Ίνγκασον από 4%, Ντόουγκλας - Μπίσεσβαρ - Εσίτι από 1%

Όσοι είστε εγγεγραμμένα μέλη του forum της σελίδας, μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ και να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη

Διαβάστε ακόμη...