"H ομάδα δεν τα παράτησε ποτέ"

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε για την απόδοση της ομάδας στο ισόπαλο ματς με τον Παναθηναϊκό...
"H ομάδα δεν τα παράτησε ποτέ"

Αναλυτικά τόνισε:

Για τα λάθη στην άμυνα: «Το ξέρω, κάποιες φορές γίνονται λάθη, είμαστε άνθρωποι, μπορει να μην είχα πολύ αυτοπεποίθηση, οι μπάλιες δεν πήγαιναν όπως θα ήθελα. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε την αντίδραση το γκολ των αντιπάλων ήρθε σε δύσκολη στιγμή, δεν ήταν ο τρόπος που ήρθε. Τουλάχιστον πήραμε τον βαθμό, κρατήσαμε το αήττητο, βγάλαμε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, μετά ήρθε το γκολ και τα πράγματα δυσκόλεψαν. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».

Για την ισοφάριση στο τέλος: Το να πάρεις το πέναλτι στο τελευταίο λεπτό δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα όσο για την ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος που η ομάδα δεν τα παράτησε ποτέ. Δεν θα κάτσω να αναλύσω τα σωστά και τα λάθη, έχω μάθει να ζω με αυτά, είμαι 33 χρόνων και τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Κρατήσαμε το αήττητο και η ομάδα έδειξε σε όλο το παιχνίδι πως δεν καθησύχαζετε.

Πρέπει να είμαστε ειλικρινής, η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Δεν είχαμε πολύ αυτοπεποίθηση για να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο, είμασταν άτυχοι αφού ο αντιπαλος σκόραρε σε μια ανύποπτη στιγμή, αλλά και σε κάποιες φάσεις που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ήταν μια κακή μέρα».

Για την απόδοση της ομάδας: Η απόδοση μας και το αποτέλεσμα που ήρθε μας αφήνουν ευχαριστημένους, φτάναμε πολύ αργά στις φάσεις 1-2 δευτερόλεπτα μετά τον αντίπαλο τα κορμιά μας ήταν βαριά. Ο βαθμός που πήραμε μας αφήνει ευχαριστημένους αφού ο τρόπος που ήρθε ήταν δύσκολος

Διαβάστε ακόμη...