"Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης"

O τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για το σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι....
"Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης"

Αναλυτικά ο Αμπέλ Φερέιρα τόνισε:

«Με όλο το σεβασμό που έχω στον αντίπαλο, θεωρώ ότι στα πρώτα 30 λεπτά η ομάδα μου θα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα γκολ. Το γκολ του αντίπαλου στις καθυστερήσεις. Αυτό που εγώ έκανα, ήταν να τους θυμίσω την σκληρή δουλειά που κάναμε αυτή την εβδομάδα. Ο αντίπαλος κατάφερε και πέτυχε το 2-2 και ισοφάρισε.

Μετά από αυτό το σημείο κάναμε την ομάδα πιο επιθετική. Κατά την άποψή μου δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ, πετύχαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε και δείξαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα, καθώς καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ της νίκης και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ έχω γνωρίσει μια αποδοχή και ευχαριστώ όλους για αυτή την αποδοχή. Η δική μου αποστολή, είναι όλα όσα έχω δείξει τα προηγούμενα χρόνια. Να βγάλω τον καλύτερο εαυτό τον παικτών μου και να κάνω την ομάδα, πιο θεαματική. Θέλω η ομάδα μου να πετυχαίνει πολλά γκολ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξεχνάμε το αμυντικό κομμάτι, που θέλει δουλειά όπως όλα τα υπόλοιπα.

Η δική μου φιλοσοφία δεν είναι να περιμένω πίσω τον αντίπαλο. Προτιμάτε να βλέπετε μια ομάδα όπως έπαιξε τα πρώτα 30 λεπτά ή μια ομάδα που θα περιμένει πίσω τον αντίπαλο; H ζωή είναι ένα ρίσκο και θα ήθελα να πω για το θέμα της ψυχολογίας. Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το καλύτερο δυνατό, είτε θα κρατήσουμε τα θετικά και θα αισθανθούμε καλύτερα, είτε θα κρατήσουμε τα αρνητικά και θα νιώθουμε άσχημα και θα αναγκάζεται μέχρι και η γυναίκα μου να με υποφέρει.

Αν δεν κάνω λάθος ο προηγούμενος προπονητής έκανε πολύ καλή δουλειά. Εγώ τώρα ήρθα και θεωρώ ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Για αυτό βρίσκομαι εδώ πέρα, για να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ σημαντικό που κέρδισε η ομάδα, γιατί η νίκη σου δίνει περισσότερο χρόνο να δουλέψεις και να διορθώσουμε τα κομμάτια που δεν είμαστε καλοί».

Δεν ξεχνάμε ποτέ. Η περσινή ομάδα έγραψε ιστορία, αλλά από την άλλη ξεκινάμε κάτι καινούργιο. Εγώ είμαι εγώ και αυτός είναι ο τρόπος που πιστεύω ότι μπορεί να παίξει η ομάδα. Εγώ βρίσκομαι εδώ για να δώσω αξία στους ποδοσφαιριστές και στον σύλλογο και να δώσω αξία στο θεαματικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η νοοτροπία μου».

Διαβάστε ακόμη...