Με Λεβαδειακό στην Τούμπα ο 29ος τελικός!

Την πολύ μεγάλη ευκαιρία να σηκώσει το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας του από καθιερώσεως της Α' Εθνικής, έχει απόψε ο ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό!
Με Λεβαδειακό στην Τούμπα ο 29ος τελικός!

Ο Δικέφαλος του Βορρά, χρειάζεται μόλις έναν βαθμό (εννοείται πως στόχος είναι βέβαια το τρίποντο!), για να στεφθεί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία στους απανταχού φίλους του να γιορτάσουν μια πρόωρη Ανάσταση!

Ο αγώνας με τον ήδη υποβιβασμένο και μαθηματικά Λεβαδειακό, θα ξεκινήσει στις 19:00 -όπως και όλα τα ματς της αγωνιστικής- θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων υπογράμμισε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τον αντίπαλο. Εξαρτάται από εμάς αποκλειστικά. Οποιοσδήποτε κληθεί να δώσει ότι περισσότερο και καλύτερο μπορεί και να φτάσουμε στη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Ενρίκε, Βιεϊρίνια, με τον τελευταίο πάντως να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, όπως κι ο έτερος αρχηγός Στέλιος Μαλεζάς, για προφανείς λόγους ...

Την αποστολή του Δικεφάλου αποτελούν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μαλεζάς, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Γιαννούλης- Κρέσπο - Βαρέλα - Μάτος, αμυντικά χαφ οι Ολιβέιρα - Σάκχοφ, μεσοεπιθετικά οι Μπίσεσβαρ - Πέλκας - Ζαμπά και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Νίκος Καραγεωργίου δεν υπολογίζει τους τραυματίες Παντελιάδη και Κονέ, καθώς και τον τιμωρημένο Μαρκόφσκι. Στη Θεσσαλονίκη ήρθαν οι: Μπάγιτς, Μπαλαούρου, Τσαμπούρης, Ανγκουά, Λιάγκας, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Όμο, Στανόγεβιτς, Νανγκίς, Σαβαντογκό, Χατζηλάμπρος, Νίκας, Αντιλέχου, Μελέγκ, Ρεκβιασβίλι, Ζησόπουλος και Γιακουμάκης

Αν όλα πάνε καλά μετά τη λήξη της αναμέτρησης αναμένεται να γίνει μια εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα φιέστα, αρχικά στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια στον Λευκό Πύργο, εκεί που όλοι μας θα πρέπει να δώσουμε βροντερό παρόν και να γιορτάσουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά την κατάκτηση του τίτλου μετά από 34 χρόνια!

Η ΚΕΔ όρισε τον Τζήλο να διαιτητεύσει το παιχνίδι με βοηθούς τους Γκάγκα (Λάρισας) και Σίπκα (Σάμου), 4ος ο Κοτσάνης (Δράμας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Αγαδάκος (Πειραιά).

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον Λεβαδειακό ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...