Τα εισιτήρια του τελικού

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας (12/52018, 20:30 – ΟΑΚΑ) θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
Τα εισιτήρια του τελικού

Την Κυριακή (06.05) από τις 09:00 ως τις 21:00 έχουν αποκλειστικό δικαίωμα αγοράς οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας σε όλες τις θύρες. Η διάθεση θα γίνει τόσο από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, όσο και από το ίντερνετ. Σημειώνεται πως οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στις θύρες 4 και 4α θα εξυπηρετηθούν ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Ενημερώνουμε πως θα λειτουργήσουν και τα δύο εκδοτήρια, ενώ οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων θα εξυπηρετηθούν από τα γραφεία στην Θύρα 1.

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους κάνοντας εγγραφή στο site της ΕΠΟ, https://www.ticketmaster.gr/gnfc-away, και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: Επιλογή θύρας-καταχώρηση στοιχείων- Πληκτρολογεί «ΑΜΚΑ» στον τύπο του κουπονιού-πατάει «Αποθήκευση και ενημέρωση»-Πληρωμή. Μετά την ολοκλήρωση της παραλαβής τα εισιτήρια αποστέλλονται στο email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στο site σε μορφή pdf. Διευκρινίζεται ότι η επιπλέον επιβάρυνση 1€ αφορά την αμοιβή παροχής υπηρεσιών για τη διάθεση εισιτηρίων της TM Hellas.
Για την αγορά του εισιτηρίου μέσω των εκδοτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας, κάρτας διαρκείας και η δήλωση του ΑΜΚΑ.
Οι τιμές εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής

Θύρα Τιμή
13B €25
14 €15
15 €15
16 €15
17 €10
19 €10
20 €15
21 €15
22 €25Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 1-2-3-4-4α-5-6-7-7Α έχουν δικαίωμα αγοράς ενός εισιτηρίου στις θύρες 14, 16 & 20Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας των θυρών Vip & VipA έχουν δικαίωμα αγοράς ενός εισιτηρίου στις θύρες 14, 16, 20 & 22Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για τον τελικό δεν έχουν οι κάτοχοι παιδικών εισιτηρίων διαρκείας και εισιτηρίων διαρκείας που διατέθηκαν δωρεάν.Διευκρινίζεται πως λόγω του περιορισμένου αριθμού ΑΜΕΑ (πάνω από 66% αναπηρία με καροτσάκι), οι δικαιούχοι θα πρέπει να αποστείλουν email στο [email protected] την Κυριακή 06.05.2018 και ώρες 09:00 – 21:00 και θα λάβουν απάντηση με όλες τις απαραίτητες οδηγίες προκειμένου να ολοκληρωθεί το αίτημά τους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων και τονίζεται πως αφορά μόνο όσους στείλουν mail την Κυριακή (06.05).Εκδρομές και τρόποι μετακίνησηςΤην Κυριακή (06.05) θα υπάρχει ειδικό κιόσκι στο γήπεδο της Τούμπας όπου όποιος εξασφαλίζει εισιτήριο για τον τελικό μέσω της ΠΑΕ θα μπορεί να δηλώνει τη συμμετοχή του στην εκδρομή καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο (45€) σε ανεξάρτητο πάροχο υπηρεσιών μεταφοράς, προκειμένου να μεταβεί οργανωμένα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στο ΟΑΚΑ.Επίσης, οι φίλαθλοι για τη μετακίνησή τους στην Αθήνα θα μπορούν να απευθυνθούν και στους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ, ώστε να εγγραφούν στην αντίστοιχη εκδρομή, εφόσον έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συστήνει στους φιλάθλους της, για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, να μην μεταβούν μεμονωμένα στην Αθήνα και να εγγραφούν είτε στην εκδρομή του ανεξάρτητου συνεργαζόμενου πρακτορείου, είτε σε αυτές των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...