Μη ξεχάσετε να τον στηρίξετε!!!

Στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, έμεινε στο 2-2 με τον Πανιώνιο, σε παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Super League, πετώντας κι άλλους βαθμούς στα σκουπίδια...
Μη ξεχάσετε να τον στηρίξετε!!!

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να γευτεί τη χαρά τις νίκες, παρουσιάζοντας ένα πολύ κακό πρόσωπο στην επανάληψη, με κάποιους παίκτες να δείχνουν πολύ λίγοι για να φορούν τη φανέλα της ομάδας, αλλά και τον Λουτσέκου να μην είναι άμοιρος ευθυνών! 

Ο Ρουμάνος τεχνικός  παράταξε στο αρχικό σχήμα τους Ρέι κάτω από τα δοκάρια , Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια στην άμυνα, Τσίμιροτ, Κάνιας αμυντικά χαφ, Ελ Καντουρί, Τζάλμα, Μακ στη μεσαία γραμμή και Κουλούρη στην επίθεση, ίδια ενδεκάδα με αυτήν που κατέβασε στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο...

Έχοντας τη συμπαράσταση περισσότερων από 600 οπαδών του ο ΠΑΟΚ πήρε από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να δίνουν γήπεδο και να περιορίζονται σε σφιχτή άμυνα με δύο ζώνες. Στο 13'-14' ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές στιγμές με τον Ευθύμη Κουλούρη.

Στο 13ο λεπτό, είχαμε την πρώτη καλή στιγμή, με τον Κουλούρη να παίρνει την πάσα από τον Κάμπος και από πλάγια θέση να σουτάρει και να αποκρούει ο Κότνικ, ενώ στο επόμενο λεπτό μετά από σέντρα του Ελ Καντουρί, αντί να στείλει την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα, την έστειλε με το στήθος πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!!!

Στο 26ο λεπτό, στο εξαιρετικό σουτ του Κάμπος, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ και στο 39ο λεπτό, πέναλτι κέρδισε ο ΠΑΟΚ, με τον Κουλούρη, που ανατράπηκε από τον Κότνικ (είδε την κίτρινη). Εκτελεστής ο Κουλούρης και 0-1.

Με 0-1 υπέρ μας οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου και κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα επακολουθούσε στην επανάληψη! Η ομάδα μπήκε νωχελικά στο ματς και οι γηπεδούχοι στην πρώτη τελική φάση που έγινε στην εστία μας ισοφάρισαν με τον Σπυριντόνοβιτς, καθώς Βιεϊρίνια - Ρέι δεν μπόρεσαν να σταματήσουν το σουτ του! Και μια ο λόγος για τον Ρέι, αρχίζουμε να πιστεύουμε πως ότι πάει μέσα ... γράφει! Μήπως ήρθε η ώρα να δοθεί φανέλα βασικού στον Πασχαλάκη;;;

Και σαν να μην έφτανε το 1-1, και αφού στο 74ο λεπτό, ο Κότνικ σταμάτησε πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Πέλκα, το σουτ του Πρίγιοβιτς στη συνέχεια άουτ. Στο 77ο λεπτό, το σουτ του Πέλκα από καλή θέση πέρασε άουτ, ήρθε στο 87' ο Γεσίλ να κάνει το 2-1, με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Ρέι!!!

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 93' με κεφαλιά του Μάτος, αλλά αυτό δεν χρυσώνει το χάπι της κακής εμφάνισης της ομάδας στην επανάληψη! Ο Δικέφαλος σε 6 εκτός έδρας παιχνίδι μετράει 4 ισοπαλίες και 2 ήττες! Έτσι πρωτάθλημα δεν παίρνεις!!! Όσο νωρίτερα το καταλάβουν αυτοί που παίρνουν αποφάσεις, τόσο το καλύτερο!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης (69' Κάργας), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάϊ (77' Γεσίλ), Ταπόκο (18' Πινιώτης). 

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ (62' Πέλκας), Κάνιας, Κάμπος (84' Λημνιός), Ελ Καντουρί, Μακ (66' Πρίγιοβιτς), Κουλούρης. Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Σάκχοφ, Πέλκας, Λημνιός, Πρίγιοβιτς

..................................................

Τέλος

93ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Μάτος με κεφαλιά

86ο λεπτό: 1-2 ο Γεσίλ

84ο λεπτό: Απίστευτο χαμένο τετ α τετ ο Πρίγιοβιτς!!! Στο ίδιο λεπτό Λημνιός στη θέση του Κάμπος

79ο λεπτό: Σουτ του Κάμπος άουτ

77ο λεπτό: Σουτ του Πέλκα από καλή θέση άουτ! Στο ίδιο λεπτό, Γεσίλ στη θέση του Ντουρμισάι

74ο λεπτό: Ο Κότνικ σταματάει πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Πέλκα, το σουτ του Πρίγιοβιτς στη συνέχεια άουτ

69ο λεπτό: Κάργας στη θέση του Κυριάκου Σαββίδη

66ο λεπτό: Πρίγιοβιτς στη θέση του Μακ

62ο λεπτό: Πολύ κακό τελείωμα του Κάνιας, στο ίδιο λεπτό Τσίμιροτ βγαίνει, Πέλκας μπαίνει, μέσα σε αποδοκιμασίες!

51ο λεπτό: Κεφαλιά του Μάτος άουτ

49ο λεπτό: Πρώτη τελική του Πανιωνίου στο ματς, ο Σπυριντόνοβιτς από πλάγια θέση ιοσφαρίζει!!!

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές

Ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 0-1

2 λεπτά οι καθυστερήσεις παίζονται ήδη

40ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κουλούρης από τα 11 μέτρα

39ο λεπτό: Πέναλτι κερδίζει ο ΠΑΟΚ, με τον Κουλούρη που ανατράπηκε από τον Κότνικ (είδε την κίτρινη)

26ο λεπτό: Εξαιρετικό σουτ του Κάμπος, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ

23o λεπτό: Σουτ του Κάμπος μπόκαρε ο Κότνικ

18ο λεπτό: Πινιώτης στη θέση του Ταπόκο, αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού

14ο λεπτό: Ο Κουλούρης μετά από σέντρα του Ελ Καντουρί, αντί να στείλει την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα, την στέλνει με το στήθος πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!!!

13ο λεπτό: Πρώτη καλή στιγμή με τον Κουλούρη να παίρνει την πάσα από τον Κάμπος και από πλάγια θέση να σουτάρει και να αποκρούει ο Κότνικ

8ο λεπτό: Σουτ του Μακ άουτ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανιώνιο στη σέντρα

Εντυπωσιακό παρόν δίνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, όπως συμβαίνει πάντα στα παιχνίδια μας εκεί. Είναι πάνω από 500...

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης (69' Κάργας), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάϊ (77' Γεσίλ), Ταπόκο (18' Πινιώτης). 

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ (62' Πέλκας), Κάνιας, Κάμπος (84' Λημνιός), Ελ Καντουρί, Μακ (66' Πρίγιοβιτς), Κουλούρης. Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Σάκχοφ, Πέλκας, Λημνιός, Πρίγιοβιτς 

.................................................................

To pregame της αναμέτρησης...

Εξαιρετικές εικόνες πριν το ματς, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να βρίσκονται δίπλα δίπλα, στα πέριξ του γηπέδου!    

Με μήνυμά της η ΠΑΕ επισημαίνει την προσοχή που πρέπει να δείξουν όσοι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρεθούν στο γήπεδο, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνο τιμωρίας, ειδικά με το άναμμα πυρσών!

"Λίγες ώρες για το ματς στη Νέα Σμύρνη, πλησιάζει επιτέλους και η στιγμή που θα σας έχουμε ξανά δίπλα μας! Στα παιδιά που θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο επισημαίνουμε πως μόνο η φωνή είναι αρκετή! Κανένας πυρσός και καμία ενέργεια που μπορεί να φέρει νέα τιμωρία! Μας έχετε λείψει, η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της πιο πολύ από ποτέ! Δεν πρέπει να το διακινδυνέψουμε!".

Με την ίδια ενδεκάδα που κατέβασε στο ματς με τον Ατρόμητο παρατάσσει ο Λουτσέσκου τον ΠΑΟΚ

Δείτε photos από την προθέρμανση των παικτών μας...

Διαβάστε ακόμη...