Στη Νέα Σμύρνη για το πρώτο διπλό!

Για την 12η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στη Νέα Σμύρνη, με τον ιδιαίτερα επικίνδυνο και υπολογίσιμο Πανιώνιο!
Στη Νέα Σμύρνη για το πρώτο διπλό!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας...

Την αναμέτρηση αναμένεται να παρακολουθήσουν και φίλοι του ΠΑΟΚ, καθώς οι άριστες σχέσεις που υπάρχουν σε επίπεδο οπαδών, ξεπερνούν συνήθως την απαγόρευση των μετακινήσεων και τα μεταξύ μας παιχνίδια γίνονται παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων! Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά τον αυστηρό κανονισμού του ΚΑΠ για τη χρήση πυρσών, η ομάδα μας έχει δεχτεί ήδη την πρώτη παρατήρηση και στις ... τρεις θα παίξει κεκλεισμένων ένα ακόμη παιχνίδι!

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του, έχουμε φτάσει τέλη Νοέμβρη και η Τούμπα ακόμη δεν έχει φιλοξενήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε παιχνίδι πρωταθλήματος, καταγράφοντας ένα μοναδικό ρεκόρ στα παγκόσμια χρονικά!!!  

Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους Μαουρίτσιο, Ζαμπράνο, Μπίσεσβαρ, Λέοβατς, Κάτσε και τους μόνιμα απόντες Γλύκο, Μυστακίδη, Λεβέκ. Αντίθετα επανήρθαν στην αποστολή οι Πέλκας, Δεληγιαννίδης. Την 18άδα που επέλεξε το Ρουμάνος τεχνικός αποτελούν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Λημνιός, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Ρέι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Κρέσπο - Βαρέλα - Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι Τσίμιροτ - Κάνιας, στη μεσαία γραμμή οι Κάμπος - Ελ Καντουρί - Μακ (ή Πέλκας) και μπροστά τους ο Πρίγιοβιτς. Πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα έχουν ο Κουλούρης και ο Μαλεζάς.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων είπε: «Ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια είναι από τις σκληρές ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Πρέπει να ανατρέξω στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια που ήταν δύσκολα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και όχι με μικρές ομάδες. Κάναμε καλά παιχνίδια, ελέγξαμε τον ρυθμό, κάναμε ευκαιρίες απέναντι σε γηπεδούχους με πολύ κόσμο, που όμως χωρίς να κάνουν κάτι ιδιαίτερο μας κέρδισαν, ίσως με τύχη, με μία φάση ή και περισσότερη αυτοπεποίθηση σε κάποιες καταστάσεις. Θα βελτιωθούμε, όμως αυτό θα χρειαστεί χρόνο, όχι μία μέρα, εβδομάδα ή μήνα. Αυτά τα δύο παιχνίδια μου έδωσαν αυτοπεποίθηση. Η ομάδα ένιωθε ότι έλεγχε τα ματς εκτός έδρας απέναντι σε καλούς αντιπάλους. Είμαστε στον σωστό δρόμο και πρέπει να πιέσουμε περισσότερο τους εαυτούς μας και να δείξουμε το πνεύμα μας, γιατί τα παιχνίδια εξαρτώνται πολύ από εμάς και πώς είμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Ο αντίπαλος παίζει όπως τον αφήνεις να παίξει».

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Γρηγορίου πήρε στην αποστολή τους: Κότνικ, Μπαντή, Μπανανά, Ταπόκο, Βλάχο, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντά, Κόρμπο, Γκιοατά, Ντουρμισάι, Μασούρα, Βουκελάτος, Γλυνό, Πινιώτη, Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδη, Σταυρόπουλο, Κάργας, Γεσίλ. Δεν έχει στη διάθεσή του τους: Οικονόμου και Μασούντ (τιμωρημένοι), τον τραυματία Σιώπη, αλλά και τον Λάμπρου που αγωνίζεται στον Πανιώνιο σα δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Αλεξέα, Γκάγκα, 4ος ο Τζήλος και παρατηρητής ο Φλώτσιος.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας στη Νεα Σμύρνη ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...