«Να πάρουμε τους τρεις πόντους στο ντέρμπι»

O Kάρλος Ζαμπράνο μίλησε στην κάμερα του Novasports για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας, αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί.
«Να πάρουμε τους τρεις πόντους στο ντέρμπι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την σύγκρουσή του με αντίπαλο και αν είναι καλά: «Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι, μερικές φορές είναι σκληρό, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, ο πόνος που ένιωσα είναι δευτερεύουσας σημασίας».

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Είναι ένα παιχνίδι που το περιμέναμε δύο εβδομάδες, από το ματς που χάσαμε δύο βαθμούς εκτός έδρας. Θέλαμε πολύ να δώσουμε απαντήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να προηγείσαι νωρίς γιατί αλλάζει η ψυχολογία σου και μπορείς να παίξεις μετά πιο ανοικτά. Αυτό έγινε σήμερα και το σκορ έφτασε στο 4-0. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και την ψυχολογία που χρειαζόμαστε».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ: «Σημασία δεν έχει τόσο πώς είμαι εγώ. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι, όταν θα μου επιτρέπει ο προπονητής να αγωνίζομαι. Όταν δεν κερδίζει η ομάδα τα βέλη συνήθως στρέφονται προς την άμυνα, αλλά νομίζω ότι όλοι είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κι εγώ είμαι μέλος της ομάδας και σκοπός μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται και το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε στο 100% γι' αυτά τα παιχνίδια, δεν νιώθουμε χειρότεροι από κανέναν. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η ομάδα έχει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση για να μπορέσει να κερδίσει οποιοδήποτε παιχνίδι, αρχής γενομένης από αυτό της ερχόμενης εβδομάδας».

Για το αν πρέπει να γίνει ειδική προετοιμασία για το ντέρμπι: «Σίγουρα η προετοιμασία δεν είναι ίδια. Πάντα ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι έχει διαφορετική προετοιμασία ψυχολογικά. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για τους οπαδούς και την ομάδα, αλλά και βαθμολογικά. Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε την αυτοπεποίθηση να σκεφτούμε τον εαυτό μας και όχι τους αντιπάλους και να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Δείτε τα όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...