Fans’ Man of the Match ο Γλύκος

Ο Παναγιώτης Γλύκος αναδείχθηκε, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της πρεμιέρας των Play Offs της Super League κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Fans’ Man of the Match ο Γλύκος

Δεν ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο ο Δικέφαλος τις φετινές του υποχρεώσεις στα Play Offs, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ πέρα από το γκολ του Ντιντάκ στο 10′, θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα, αν δεν ήταν ο Παναγιώτης Γλύκος . Ο διεθνής τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις σταματώντας τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές σε τετ α τετ, εξ επαφής κεφαλιές, μακρινά σουτ και ό,τι άλλο επιχείρησαν. Μάλιστα ο Αραούχο εντυπωσιάστηκε τόσο από μία επέμβασή του, που έσπευσε να του δώσει τα εύσημα.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της μεγάλης αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Γλύκος ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού συγκεντρώνοντας το 45% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Χοσέ Κρέσπο , ο οποίος πραγματοποίησε μία ακόμα γεμάτη και ουσιαστική εμφάνιση, όντας εξαιρετικός αμυντικά, ακόμα και στο διάστημα που η άμυνα του Δικεφάλου δέχθηκε έντονη πίεση, ενώ προσπάθησε να δημιουργήσει παιχνίδι είτε με μεγάλες μπαλιές, είτε με ανεβάσματα.

Διαβάστε ακόμη...