Το "μακροβούτι" του Κυριακίδη ...

Το ρολόι της Τούμπας σημάδευε το 81ο λεπτό, όταν ο παίκτης της γριάς, Κυριακίδης, ελίχθηκε μέσα στην περιοχή μας και βλέποντας πως χάνει τον έλεγχο της μπάλας έγινε ... Γιαννακόπουλος!
Το "μακροβούτι" του Κυριακίδη ...

Με ένα θεαματικό μακροβούτι -σαν αυτό που κάνουν τα Θεοφάνια οι βουτηχτές του Σταυρού- προσπάθησε να ξεγελάσει τον (λίγο) Κύζα και να εκμαιεύσει το πέναλτι. Ο ρέφερι που γενικά είχε μια κακή διαιτησία, ανεχόμενος το σκληρό παιχνίδι της ΑΕ Ποντίων από το 1ο λεπτό, στη συγκεκριμένη φάση πήρε σωστότατη απόφαση, αφήνοντας τις γριές να ξελαρυγγιάζονται διαμαρτυρόμενες και να χτυπιούνται σαν ... χταπόδια!

Αδιάψευστος μάρτυρας του θέατρου το οποίο έπαιξε ο Κυριακίδης είναι η παραπάνω photo στην οποία φαίνεται να σέρνει το αριστερό του πόδι και να προσποιείται ανατροπή. Προσπάθησε να "κλέψει" το πέναλτι και να βάλει στο παιχνίδι την γριά, που χτες (16/10) κυριολεκτικά έπεσε από τον Λευκό Πύργο και στάθηκε όρθια, παρά την προχωρημένη ηλικία της. Αντί να φύγει από την Τούμπα με μια πεντάρα στην καμπούρα της, έφυγε με το πολύ φτωχό 1-0...

Δεν πειράζει, υπάρχει και 2ος γύρος, αν βέβαια ως τότε οι συμπολίτες δεν έχουν κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη στη φετινή τους παρουσία στη μεγάλη κατηγορία, καθώς πολλά θέματα παραμένουν ορθάνοιχτα γι΄αυτούς και ... το μέλλον αβέβαιο! 

Διαβάστε ακόμη...