Η αποστολή και το πρόγραμμα για τη Ρωσία

Δεδομένου ότι μια μέρα μετά και μια μέρα πριν τον αγώνα οι δυνατότητες... ευελιξίας ενός προπονητή είναι περιορισμένες, η Τρίτη (03.11) ήταν η μοναδική πραγματική ευκαιρία του Ίγκορ Τούντορ να ετοιμάσει την ομάδα του για το Κράσνονταρ.
Η αποστολή και το πρόγραμμα για τη Ρωσία

Λογικό ήταν λοιπόν, το πρόγραμμα της προπόνησης να αφιερωθεί στην τακτική με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να δείχνει στους παίκτες του τι ζητά από αυτούς στο παιχνίδι της Πέμπτης (05.11).

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Μάριν Λέοβατς , ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο και αναμένεται ν' απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για σχεδόν ένα μήνα.

Ο Μιγκέλ Βίτορ έχει ένα οίδημα στον αριστερό δικέφαλο, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει το πόδι του στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Κράσνονταρ. Καθαρές ήταν οι εξετάσεις του Ζάιρο στους προσαγωγούς. Ο Βραζιλιάνος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης δεδομένου ότι είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι στην Ρωσία.

Στην αποστολή για τη Ρωσία μετέχουν οι: Όλσεν, Γλύκος, Μελίσσας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Γκολάσα, Χαρίσης, Σάμπο, Τζιόλης, Μακ, Πέλκας, Κοροβέσης, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κ.Σαββίδης, Τσίμιροτ, Κίτσιου.

Ο ΠΑΟΚ θ' αναχωρήσει στις 09:30 το πρωί με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό το Κράσνονταρ. Η συνέντευξη Τύπου του Ίγκορ Τούντορ θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 (τοπική ώρα) και στις 19:00 (τοπική ώρα) θ' ακολουθήσει η προπόνηση, η οποία θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15 λεπτά. Η επιστροφή του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμη...