Με νέα πρόσωπα κόντρα στην Ξάνθη

Έτοιμος για την αφετηρία του πρωταθλήματος είναι ο ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη. Νέα πρόσωπα οι Σάμπο, Τσίμιροτ, Ζάιρο, Λέοβατς.
Με νέα πρόσωπα κόντρα στην Ξάνθη

Μόλις τρεις μέρες μετά το ματς με την Μπρόντμπι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το απαιτητικό πρόγραμμά του με την πρεμιέρα της Super League. Ο Ίγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του ουσιαστικά έκαναν διαχείριση του χρόνου δουλεύοντας την ομάδα ενδιάμεσα από τα δύο 90λεπτα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε τακτική με τον τεχνικό του Δικεφάλου να κάνει... πρόβα αγώνα και να τονίζει στους παίκτες του τι ζητά να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, οι Χάρης Χαρίσης , Στέλιος Πόζογλου πρόγραμμα αποκατάστασης κι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στην Ξάνθη και είναι οι: Όλσεν, Γλύκος, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Σκόνδρας, Τζιόλης, Σάμπο, Τσίμιροτ, Κ.Σαββίδης, Μυστακίδης, Μακ, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Κουλούρης.

Διαβάστε ακόμη...