Πλησιάζει η επιστροφή Σταφυλίδη και Vukic

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας υπό την επίβλεψη του Γιώργου Γεωργιάδη και των συνεργατών του.
Πλησιάζει η επιστροφή Σταφυλίδη και Vukic

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες για το δεύτερο κομμάτι της προπόνησης. Το δεύτερο μισό του προγράμματος περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής κατάρτισης σε μικρό χώρο με στόχο τον αμυντικό και επιθετικό προσανατολισμό της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Ξεχωριστό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο ακολούθησε ο Γιώργος Κατσικάς, ενώ οι τραυματίες Schildenfeld, Κωσταντινίδης και Camara (λόγω ενοχλήσεων στη μέση) ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο, υπό την επίβλεψη του Γρηγόρη Καβαλιεράτου, ακολούθησαν οι Σταφυλίδης και Vukic, που προς το τέλος της Μ. Εβδομάδας ή στην προπόνηση την Δεύτερη μέρα του Πάσχα αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και θα ξεκινήσει στις 10:00. Θα ακολουθήσει άλλη μια προπόνηση το πρωί (10:00) της Μ. Παρασκευής στο γήπεδο της Τούμπας πριν τη μικρή διακοπή για το Πάσχα και την επιστροφή στις προπονήσεις τη Δεύτερα του Πάσχα.

Διαβάστε ακόμη...