Ισόπαλο το οικογενειακό διπλό

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της ομάδας το οποίο περιελάμβανε ένα οικογενειακό «διπλό» με όσους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων Κ-20.
Ισόπαλο το οικογενειακό διπλό

Οι «μεγάλοι» προηγήθηκαν με γκολ του Δεμηρτζόγλου και ισοφάρισε ο Κουλούρης για τους «μικρούς» διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Για τους «μεγάλους» αγωνίστηκαν οι: Μελίσσας, Etto, Αποστολόπουλος (β' ημίχρονο Lino), Ιντζίδης, Κατσικάς, Garcia (β' ημίχρονο Σαββίδης), Kace, Oliseh (β' ημίχρονο Δεμηρτζόγλου), Robert, Lawrence, Β. Παπαδόπουλος (Μωυσιάδης).

Για τους «μικρούς» αγωνίστηκαν οι: Γιακουμής, Μπαντάνης, Ποζατζίδης, Qose, Πούγγουρας, Πολύζος, Σαββίδης, Τουμανίδης, Κουλούρης, Ταουσιάνης, Κρινίτσας.

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τζεβελέκης, Τσελεπίδης, Χατζόπουλος, Βασαϊτης.

Ο Sekou Oliseh επέστρεψε από τη Μόσχα και πήρε μέρος κανονικά στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, ενώ αντίθετα απουσίασε για προληπτικούς λόγους ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Bongani Khumalo αναμένεται να επιστρέψει αύριο και να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα της Νοτίου Αφρικής.

{gallery}2013/Proetoimasia/5-2-Mesimvria-PAE{/gallery}

Διαβάστε ακόμη...