Πολλοί οι απόντες στη Νέα Μεσήμβρια

Χαλάρωμα και αποθεραπεία για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως βασικοί στον χθεσινό αγώνα και ασκήσεις τεχνικής και τακτικής για τους υπόλοιπους περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης.
Πολλοί οι απόντες στη Νέα Μεσήμβρια

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Πέλκας, Κίτσιου, ενώ σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Liam Lawrence, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι ποδοσφαιριστές, που κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες των χωρών τους ενόψει των φιλικών αγώνων την Τρίτη και την Τετάρτη.

Πιο συγκεκριμένα στην εθνική ομάδα των Ανδρών έχουν κληθεί για τον φιλικό αγώνα Ελλάδας – Ελβετίας οι Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Αθανασιάδης. Ο Gordon Schildenfeld ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Κροατίας για την φιλική αναμέτρηση με την Δ. Κορέας στο Λονδίνο, ο Abdoul Razzagui Camara βρίσκεται στο Παρίσι με την Εθνική ομάδα της Γουινέας και ο Costin Lazar ταξίδεψε για την Ισπανία, όπου η Εθνική ομάδα της Ρουμανίας θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία.

Ο Charles Itandje βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Καμερούν, ενώ οι Κωνσταντινίδης, Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης έχουν κληθεί στην εθνική ομάδα Νέων U-19, η οποία θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζε και ο Sekou Oliseh, καθώς ταξίδεψε για την Μόσχα, μετά από σχετική άδεια, προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις και να έρθει στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση.

Αργά το απόγευμα αναμενόταν στη Θεσσαλονίκη ο Zvonimir Vukic, ο οποίος από αύριο θα ενσωματωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...