Πρόκληση στο Αλκαζάρ για τον ΠΑΟΚ Β

Παιχνίδι πρόκληση, απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, δίνει αύριο Σάββατο 29.01 ο ΠΑΟΚ Β.
Πρόκληση στο Αλκαζάρ για τον ΠΑΟΚ Β

Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα ΑΕΛ, στο ματς που θα διεξαχθεί στις 17.00 στο γήπεδο Αλκαζάρ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 και το οποίο θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΤ 3.Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στην Αριδαία επί του Αλμωπού και προφανώς αντιμετωπίζει το παιχνίδι με αισιοδοξία και αδημονία – ας μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι ο  Δικέφαλος μέχρι στιγμής έχει δώσει 10 παιχνίδια, ενώ η ΑΕΛ 13.

Η ομάδα πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και αναχώρησε το απόγευμα για τη Λάρισα. Το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, εξαιρουμένου του Γιώργου Κουλούρη, που παραμένει τραυματίας, αλλά και του Μπράντονιτς, που έχει επανέλθει μεν στις προπονήσεις, μα χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής, λόγω των πολύμηνων ενοχλήσεων που αντιμετώπισε. Προφανώς απουσιάζει και ο Ουεντραόγκο, που αύριο Σάββατο αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του στον προημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Φασίδης, Γκορντεζιάνι, Πανίδης, Κούτσιας.  

Διαβάστε ακόμη...