Τελευταίο ματς του 2021 για ΠΑΟΚ Β

Με κυρίαρχο συναίσθημα αυτό της συνεισφοράς στην προσπάθεια καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου, ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται τον ΑΟ Καβάλα στο τελευταίο ματς της χρονιάς για το πρωτάθλημα της Betsson Super League 2.
Τελευταίο ματς του 2021 για ΠΑΟΚ Β

H Betsson Super League 2 αφιερώνει την 10η αγωνιστική στα παιδιά και τις οικογένειές τους που μάχονται, με τις ομάδες απλά να καλούνται να σκοράρουν, ώστε να ενισχυθούν οικονομικά οι σύλλογοι γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Φλόγα και Λάμψη.

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β με την Καβάλα θα ξεκινήσει στις 15.00. Το τεχνικό επιτελείο θα έχει στη διάθεσή του τους Κούτσια και Κωνσταντέλια , τον Γιαξή που επιστρέφει από τον τραυματισμό του, ενώ θα στερηθεί τις ...υπηρεσίες του Πανίδη, που συμπλήρωσε κάρτες και του Κουλούρη, που τραυματίστηκε.

Επίσης ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο έχει αναχωρήσει ήδη για την πατρίδα του. Ο μέσος του Δικεφάλου βρίσκεται στην αποστολή της Μπουρκίνα Φάσο για το επικείμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β αναλυτικά οι:

Μπουργάνης, Μπαλάφας, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Τάχατος, Τσαούσης, Γρόσδης, Γιαξής, Τζίμας, Σπυρίδης, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Γκορντεζιάνι, Μελετίδης, Καλουτσικίδης, Φασίδης, Τσοπούρογλου, Κούτσιας, Κωνσταντέλιας , Γαιτανίδης.

Διαβάστε ακόμη...