Για την πρόκριση

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχει μπροστά του έναν ακόμα ευρωπαϊκό... τελικό και το μοναδικό πράγμα που υπάρχει στο μυαλό όλων αυτή τη στιγμή είναι η πρόκριση.
Για την πρόκριση

Προπονητές και ποδοσφαιριστές θέλουν να πάρουν το εισιτήριο για τα νοκ άουτ του UEFA Europa Conference League, να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών και να αφήσουν πίσω τους το άσχημο διάστημα των προηγούμενων ημερών.Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (09.12, 22:00) τη Λίνκολν στο γήπεδο της Τούμπας, σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών με τον Δικέφαλο να χρειάζεται πέρα από τους τρεις βαθμούς και πολλά γκολ ώστε να υπερισχύει σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε την Τρίτη (07.12) στη Νέα Μεσημβρία, με ένα προπονητικό πρόγραμμα αφιερωμένο στο κομμάτι της τακτικής με ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη.Οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Αλεξάντρου Μιτρίτσα συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.Την Τετάρτη (08.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία για τελευταία φορά πριν την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Γιβραλτάρ. Η προπόνηση είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:30 θα διεξαχθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

Το απόγευμα στις 18:30 θα δώσει τη δική της συνέντευξη Τύπου η Λίνκολν, ενώ στις 19:00 θα διεξαχθεί η προπόνησή της στο γήπεδο της Τούμπας, που θα είναι κι αυτή ανοιχτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Διαβάστε ακόμη...