Επιχείρηση Δουβλίνο

Πέρασε κάτι παραπάνω από ένας μήνας από τη στιγμή που οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση. Ένα διάστημα γεμάτο διπλές προπονήσεις, ιδιαίτερα... μαθήματα τακτικής, φιλικές δοκιμασίες.
Επιχείρηση Δουβλίνο

Από σήμερα 01.08, όμως, η προετοιμασία ανήκει στο παρελθόν. Η σεζόν ξεκινά κι ο Δικέφαλος πετάει για Δουβλίνο προκειμένου ν' αντιμετωπίσει τη Μποέμιανς.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής για Ιρλανδία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (01.08) στην Τούμπα με το θερμόμετρο του γηπέδου να δείχνει 39 βαθμούς στις 09:00!!

Σχεδόν 30 βαθμούς περισσότερους από τις συνθήκες που προβλέπεται να βρει ο ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο την Τρίτη στις 21:45 (ώρα Ελλάδας).Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική και στατικές φάσεις. Οι Ίνγκασον , Κρέσπο έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία κι ο Αουγκούστο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Στις 18:00, ο ΠΑΟΚ αναχωρεί με πτήση τσάρτερ για Ιρλανδία με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει στη διάθεσή του τους: Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδη , Βαρέλα , Μιχαηλίδη , Μιχάι , Λύρατζη , Ροντρίγκο , Τέιλορ , Βιεϊρίνια , Περέιρα , Εσίτι , Σβαμπ , Κούρτιτς , Τσιγγάρα , Καγκάβα , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Τζόλη , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Ολιβέιρα , Κούτσια .Τη Δευτέρα (02.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο Aviva Stadium στις 21:00, ενώ νωρίτερα στις 20:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου .

Διαβάστε ακόμη...