Αποκατάσταση και προπόνηση υψηλής έντασης

Και στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και άτυχος και αρκέστηκε σε κάτι λιγότερο από αυτό που άξιζε, δηλαδή τους τρεις βαθμούς.
Αποκατάσταση και προπόνηση υψηλής έντασης

Ο Δικέφαλος παρέμεινε στην τρίτη θέση, αλλά απέκτησε συγκάτοικο την ΑΕΚ κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο τη δεύτερη θέση που είναι και ο στόχος του στη Super League Interwetten.

Η δουλειά, όμως, δεν σταματά καθώς στα Play Offs υπάρχουν μόνο δύσκολα παιχνίδια κι ο ΠΑΟΚ τώρα έχει να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (Κυριακή, 18.04, 19:30). Η προετοιμασία άρχισε τη Δευτέρα (12.04) το πρωί στη Νέα Μεσημβρία. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποκατάσταση κι αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν σε υψηλή ένταση πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της κυκλοφορίας της μπάλας. Οι Φερνάντο Βαρέλα , Άντριαν Περέιρα και Νίκα Νινούα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούν, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Την Τρίτη (13.04) οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (14.04) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...