Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη

H κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πλησιάζει στο τέλος της, ωστόσο πριν πέσει η αυλαία και περάσουμε στα Play Offs, υπάρχουν δύο πολύ σημαντικές... εκκρεμότητες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη βαθμολογία.
Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη

Η πρώτη αφορά τον αγώνα με τον Άρη.

Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, όπου την Κυριακή (07.03), στις 19:30 διεξάγεται το κορυφαίο ματς της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Το πρώτο κομμάτι της τελευταίας πρόβας αφορούσε την ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών ενόψει του επικείμενου αγώνα, με δρομικές ασκήσεις, ασκήσεις ταχύτητας αντίδρασης και rondo. Στη συνέχεια ακολούθησε μάθημα τακτικής με έμφαση στην αμυντική λειτουργία, δουλειά στις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε πραγματοποιήθηκε τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό χώρο.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και είναι μαζί με τον Ενέα Μιχάι που δούλεψε στη μυϊκή ενδυνάμωση στο γυμναστήριο της Νέας Μεσημβρίας, είναι οι μοναδικοί απόντες του ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό επιτελείο ανακοίνωσε τις επιλογές του για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, οι οποίες αποτελούνται αναλυτικά από τους:

Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Νινούα, Καγκάβα, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου  Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Διαβάστε ακόμη...