Στροφή στον Άρη

Ο στόχος της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας επετεύχθη.
Στροφή στον Άρη

Ο Δικέφαλος με την ισοπαλία στην έδρα της Λαμίας τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού και πλέον στρέφει την προσοχή στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής της Super League Interwetten.

Κόντρα στη Λαμία το τεχνικό τιμ είχε την ευκαιρία να δει ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχης ως τώρα, αλλά θα χρειαστούν στη δύσκολη συνέχεια. Από εδώ και πέρα, το μυαλό του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα στο πρωτάθλημα.

O Δικέφαλος έχει μπροστά του δύο αναμετρήσεις κόντρα σε Άρη και Παναθηναϊκό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στην Τρίπολη προκειμένου να πάρει ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα ενόψει της έναρξης της post season.

Η δουλειά για το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης (04.03) στη Νέα Μεσημβρία.Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι έβγαλαν μια προπόνηση υψηλής έντασης που περιελάμβανε συναρμογή, παιχνίδια κατοχής, δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

O Ντόουγκλας Αουγκούστο δούλεψε μόνος του καθώς αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Την Παρασκευή (05.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...