Τακτική ενόψει Αστέρα

Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Τακτική ενόψει Αστέρα

Οι παίκτες που τη Δευτέρα (22.02) αγωνίστηκαν στο οικογενειακό δίτερμα έκαναν αποκατάσταση κι αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Αρχικά η δουλειά είχε να κάνει με τη φυσική κατάσταση, μέσα από δρομικές ασκήσεις και rondo, ενώ στο υπόλοιπο κομμάτι η προσοχή έπεσε στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.

O Χρήστος Τζόλης έκανε θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα. Η μαγνητική του Golden Boy δεν έδειξε κάποιο τραυματισμό κι ο νεαρός άσος την Τετάρτη (24.02) θα δοκιμάσει να δουλέψει με την ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάσταση προκειμένου να είναι σε θέση να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις το συντομότερο δυνατό. Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (24.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...