Ημέρα αποθεραπείας και αποκατάστασης

Σοβαρός και συγκεντρωμένος ο ΠΑΟΚ έδειξε πως έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου από το πρώτο παιχνίδι.
Ημέρα αποθεραπείας και αποκατάστασης

Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση ως συνέχεια της παρουσίας του τόσο στο ματς με τον Ολυμπιακό όσο και σ' αυτό με τον ΟΦΗ. Αυτή τη φορά οι ευκαιρίες μετουσιώθηκαν σε γκολ κι ο ΠΑΟΚ πήρε μια εύκολη και δίκαιη νίκη που του δίνει πόντους σε ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας που περιλαμβάνει δύο συνεχόμενα ντέρμπι πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (24.01) αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Τούμπα και την Τετάρτη (27.01) πάει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για ν' αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Η επόμενη μέρα της αναμέτρησης με την ΑΕΛ βρήκε το αγωνιστικό τμήμα στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες του Δικεφάλου ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποθεραπείας από τους συνεχόμενους αγώνες με ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης ενταγμένο στη στρατηγική διαχείρισης δυνάμεων.

Οι Κάρολ Σφιντέρσκι, Νίκα Νινούα και Άντερσον Εσίτι ξεπέρασαν τις ιώσεις που τους ταλαιπώρησαν και γυμνάστηκαν κανονικά, με τον Ενέα Μιχάι να είναι ο μόνος που βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης και κάνει θεραπείες.

Την Παρασκευή (22.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...