Η επόμενη μέρα του ντέρμπι

Από τη μία υπάρχει η πικρία του αποτελέσματος που σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Από την άλλη, η αισιοδοξία που προκάλεσε η εμφάνιση του ΠΑΟΚ..
Η επόμενη μέρα του ντέρμπι

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν και ήταν απόλυτος κυρίαρχος.

Το ντέρμπι της Τούμπας δεν έδωσε στον Δικέφαλο την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή, από την οποία απομακρύνθηκε πληρώνοντας τα δικά του λάθη, ωστόσο, έδειξε πως η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο κι ότι με την κατάλληλη διαχείριση της κατάστασης μπορεί να βγει ενισχυμένη εν όψει της συνέχειας.

Το πρωτάθλημα, άλλωστε, έχει πολύ δρόμο ακόμα κι αν κάτι πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αυτό είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ. Το σερί αγώνων του Ιανουαρίου συνεχίζεται μ’ ένα ακόμα υψηλής δυσκολίας παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο θα ταξιδέψει στην Κρήτη προκειμένου ν΄ αντιμετωπίσει μια ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει παγιώσει τη θέση της στα ψηλά στρώματα και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το αγωνιστικό τμήμα λίγες ώρες μετά τη μάχη με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία κι έπιασε δουλειά για την αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ.

Όπως συνηθίζεται όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του τελευταίου αγώνα έμειναν στο γυμναστήριο, την πισίνα και το φυσιοθεραπευτήριο γι’ αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για πρόγραμμα υψηλής έντασης που περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, rondo, παιχνίδια σε μικρό χώρο και προγράμματα ατομικής βελτίωσης.

Από το ντέρμπι δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού, με τον Ενέα Μιχάι να συνεχίζει θεραπείες και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να μένει σπίτι καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από ίωση.

Την Παρασκευή (15.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...