Μαθήματα, τρίποντο και στροφή στην Ευρώπη

Επιστροφή στους αγώνες με άλλο ένα comeback από τον ΠΑΟΚ που δείχνει σε κάθε ευκαιρία ότι έχει χαρακτήρα μαχητή και νοοτροπία νικητή κι έτσι δεν σταματά να προσπαθεί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για να πετύχει το στόχο του.
Μαθήματα, τρίποντο και στροφή στην Ευρώπη

Ο ΠΑΟΚ κρατάει τα μαθήματα που πήρε από την αναμέτρηση με τα Γιάννενα και συνεχίζει την πορεία του, στρέφοντας το ενδιαφέρον του στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Αϊντχόβεν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο κι εκτέλεσαν ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στη φυσική κατάσταση με πολλά τρεξίματα, παιχνίδια κατοχής και τουρνουά στο φινάλε.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και την Τρίτη (24.11) θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Ο Άντριαν Περέιρα , ο οποίος αποχώρησε από το ματς με τον ΠΑΣ με ενοχλήσεις στο δεξιό προσαγωγό, έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Οι Δημήτρης Γιαννούλης και Ενέα Μιχάι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Την Τρίτη (24.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...