Ποδόσφαιρο στην εποχή του Covid19

Ο δυνατός αέρας ήταν εκεί για να μας υποδεχτεί. «Θυμωμένος» για την απουσία μας από τα μέσα Μαρτίου φρόντισε να μας θυμίσει πως ό,τι κι αν γίνει ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν!!
Ποδόσφαιρο στην εποχή του Covid19

Ήταν ίσως και η μόνη σταθερά σ' αυτή τη νέα αρχή.

Όλα τα υπόλοιπα ήταν από περίεργα εώς άβολα, αλλά ταυτόχρονα αναγκαία σε μια νέα τάξη πραγμάτων την οποία πρέπει πρώτα να διαχειριστούμε κι έπειτα να τη συνηθίσουμε. Ρόλο αποδυτηρίων είχαν τ' αυτοκίνητα, οι ποδοσφαιριστές είχαν τα δικά τους νερά και πριν μπουν στο γήπεδο, παρότι είχαν περάσει από την ειδική εξέταση στη Βιοιατρική, τους θερμομετρούσε ο γιατρός της ομάδας.

Μετά το... τελετουργικό Covid19, σειρά είχε η δουλειά που ήταν και αρκετή και απαιτητική. Χωρισμένοι σε τέσσερα γκρουπ με ξεχωριστή ώρα έναρξης της προπόνησης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ περνούσαν κατά σειρά από τέσσερις σταθμούς όπου τους παραλάμβανε διαφορετικός προπονητής.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης, φυσικής κατάστασης και με μπάλα και χωρίς, τεχνικής και τελειώματα για να θυμηθούμε και λίγο ότι μιλάμε για ποδοσφαιρική ομάδα! Την Πέμπτη (07.05) οι προπονήσεις ξεκινούν από τις 09:30 το πρωί.

Διαβάστε ακόμη...