Εμείς τη δουλειά μας

Ο ΠΑΟΚ κερδίζει και χάνει στο γήπεδο. Με την ποιότητά του και τα λάθη του.
Εμείς τη δουλειά μας

Τη δυναμική και τις αδυναμίες του. Αλλά στο γήπεδο. Έτσι έφτασε στο αήττητο πρωτάθλημα. Έτσι έφτασε και στο -7.

Την ίδια στιγμή άλλοι επιμένουν να παίζουν μπάλα εκτός γηπέδου. Για να στερούν από τον ΠΑΟΚ τίτλους που του ανήκουν ή έστω το δικαίωμα να τους διεκδικήσει κι ας τους χάσει.Ένα γνώριμο σκηνικό, από το οποίο η ομάδα του ΠΑΟΚ καλείται να μείνει ανεπηρέαστη και να δείξει ξανά το χαρακτήρα και την προσωπικότητά της.

Απέναντι σε αγωνιστικά ή δικαστικά πλάνα.Ο Δικέφαλος μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα έψαχνε μία μεγάλη νίκη κι αυτή ήρθε κόντρα στον Ολυμπιακό, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.Πάνω σ' αυτή την μεγάλη ανατροπή θέλουν να... χτίσουν τεχνικό επιτελείο και παίκτες, προκειμένου να αντιστρέψουν την βαθμολογία στα Play Offs της Super League.

Η δουλειά ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (05.03) στη Νέα Μεσημβρία. Όσοι παίκτες ξεκίνησαν στη βασική 11άδα κόντρα στον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση στο γυμναστήριο, την πισίνα και το γήπεδο.

Οι υπόλοιποι εκτέλεσαν δρομικές ασκήσεις, έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο σε υψηλή ένταση και εξασκήθηκαν στα τελειώματα.Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία, ο Φερνάντο Βαρέλα ξεκίνησε το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ οι Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά συνέχισαν τα δικά τους προγράμματα.

Την Παρασκευή (06.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...